Bilic'in uykularını kaçıran adam !

Bilic'in uykularını kaçıran adam !

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic,Tottenham'da en çok Chadli'den çekiniyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı İngiliz takımına karşı hazırlanan Hırvat çalıştırıcı,en çok Nacer Chadli'den gözü korktu. Sol kanatta oynamasına rağmen ligde 5 maçta 4 golü bulunan Belçikalı, Slaven Bilic'in uykularını kaçırıyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde, Tottenham Hotspurs ile İngiltere'de mücadele edecek olan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, rakip takımdaki Nacer Chadli'den çok çekiniyor.

Kuranın çekildiği günden beri Tottenham Hotspurs'un her maçını yardımcılarına seyrettiren, bunun dışında kendisi de görüntülerden İngiliz ekibinin analizini yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, özellikle bir ismin altını çizdi. Hırvat teknik adam, Londra ekibinin Premier Leauge'de beş maçına çıkan ve takımının attığı yedi golün dördünü ağlara gönderen Nacer Chadli'yi en dikkat edilmesi gereken futbolcu olarak seçti. Milliyet'in haberine göre; Tottenham Hotspurs'un sol kanadında oynamasına rağmen attığı goller ve yaptığı asistlerle sadece Bilic'in değil, İngiltere'nin büyük kulüplerinin de dikkatini çeken Belçikalı oyuncunun karşısına ise kimi çıkaracağına henüz karar veremedi.

Sağda kim oynar?

Nacer Chadli'nin sol kanatta görev alması nedeniyle Beşiktaş sağ bekinde değişmeli olarak oynayan Necip, Serdar, İsmail ve Atiba dörtlüsünden birini Tottenhamlı oyuncunun karşısına koyacak olan Hırvat hoca, Arsenal maçlarındaki performansı nedeniyle İsmail'e daha sıcak bakıyor. Arsenal ile oynanan her iki maçta da Santi Cazorla'yı başarıyla tutabilen İsmail'e Tottenham maçında da sağ bekte görev vermeyi planlayan Bilic, son kararını ise yarınki taktik idmanında verecek.

Nacer Chadli dışında, forvet Adebayor, sağ açık Lamela, orta saha oyuncusu Eriksen ve stoper olmasına rağmen hücuma yaptığı katkı nedeniyle Dier gibi oyunculara da çok dikkat edilmesi gerektiğini ajandasına not olan Bilic, Tottenham savunmasının zayıf yönlerinin çok olduğunu da notlarının arasına ekledi.