Bilic'in gözü Fenerbahçe'nin yıldızında

Bilic'in gözü Fenerbahçe'nin yıldızında
Güncelleme:

Teknik direktör Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın,Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow için teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

Premier League ekibi Sunderland'in yanı sıra, Arap takımlarının da gündeminde olduğu ileri sürülen Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow için devreye giren West Ham United'ın teklif yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

İngiliz basınında yer alan haberde; West Ham United'ın, Senegal Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin golcüsü Sow için 12 milyon poundluk "heyecan verici" bir teklif sunmaya hazırlandığı ifade edildi.

Fenerbahçe adına 102 maçta 51 gol atan 29 yaşındaki Senegalli golcünün, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen West Ham Teknik Direktörü Slaven Bilic'in forvet adayı olarak ortaya çıktığı vurgulandı.

Sunderland tarafından da takip edilen Sow'un Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu hatırlatılırken; buna rağmen Hollandalı yıldız Robin van Persie'nin gelişinin, Sow'un takımdaki yerini tehdit ettiği belirtildi.

Bilic'in halen Everton'ın forveti Kevin Mirallas ile ilgilendiği ancak istenilen 9.5 milyon euroluk bonservis bedelinin sorun teşkil ettiği kaydedildi. West Ham United'ın da yaptığı 7 milyon poundluk ilk teklifini henüz artırmadığının altı çizildi.