Bilic'in Galatasaray endişesi

Bilic'in Galatasaray endişesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Medicana Sivasspor maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi’nde zorlu Liverpool maçları dönüşünde Eskişehirspor’a kaybeden, Balıkesirspor ile de berabere kalan Beşiktaş’ta tek düşünce 5 puanlık kaybı telafi etmek. Teknik direktör Slaven Bilic, Balıkesirspor maçı sonrasında takıma verdiği iki günlük izinde tesislerde yoğun bir mesai programı yaparken izinden dönen takımla dün bir toplantı gerçekleştirdi.
 
İki günlük izinde ligde en çok çekindiği takım olan Medicana Sivasspor’u en ince detayına kadar analiz eden Bilic, yardımcılarıyla birlikte Sergen Yalçın yönetiminde çıkış yapan Yiğidoların güçlü ve zayıf yönlerini tespit etti ve bunları oyuncularıyla da paylaştı.
 
Ligde puan kaybetme lüksleri kalmadığını oyuncularına hatırlatan Hırvat teknik adamın, “Biz puan kaybeder, Galatasaray da derbiden puan alırsa bizim için büyük yara olur. Bunun siz de farkındasınız. Bu nedenle Sivasspor maçına tam anlamıyla konsantre olmanızı istiyorum. Bu haftalık tek derdiniz bu olsun” dediği öğrenildi.
 
SOĞUK HAVAYA ÖZEL HAZIRLANACAKLAR
 
Sivasspor karşılaşması için her türlü detaya dikkat eden Bilic, şehrin soğuk bir yer olduğunu bildiği için meteoroloji raporlarını dahi istedi. Sivas’ta dün ve bugün hava kar yağışlı ancak maç gününde hava açacak. Güneş yüzünü gösterse de maç saatinde havanın 0 derece civarında olması bekleniyor. Soğuğa yönelik bir çalışma metodu izleyecek tecrübeli teknik adam, soğuk havayla birlikte ağırlaşacak şartlarda takımın sakat vermemesi için de biz dizi önlem alma düşüncesinde. Medicana Sivasspor karşısında puan kaybına tahammülü olmayan Bilic, ayrıca kritik Club Brugge maçları öncesinde de zorlu deplasmandan sakatlık yaşamadan dönmenin planlarını yapıyor.
 
Yeni Şafak