Bilic noktayı koydu !

Bilic noktayı koydu !

Emre Belözoğlu-Slaven Bilic kavgasına son nokta konuldu...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe karşılaşmasında Emre Belözoğlu ile yaşadığı olayın fazla büyütülmemesi gerektiğini söyledi, “Benim için her şey geride kaldı ve olayları unuttum. Böyle büyük derbilerde bu tip gerginliklerin olması normaldir” dedi.

Fenerbahçe’ye 1-0 kaybeden Beşiktaş’ta alınan yenilgiden çok gündemi belirleyen Emre Belözoğlu-Slaven Bilic kavgasına son nokta konuldu.

Teknik Direktör Slaven Bilic, Hırvat 24sata.hr sitesinde yer alan açıklamasında olayların büyütülmemesi gerektiğini belirterek, derbinin geride kaldığını dile getirdi. Derbilerde bu tür gerginliklerin yaşanabileceğine vurgu yapan siyah-beyazlı hoca, “Her şey geride kaldı ve ben olayları unuttum. Böyle büyük derbilerde bu tip gerginliklerin olması normaldir. Zaten kulübümüz olaylarla ilgili bütün görüşlerini dile getirdi” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin tecrübeli bir takım olduğuna dikkat çeken Bilic, “Fenerbahçe bana göre bu ligin en tecrübeli takımı. Derbilerde ne yapmaları gerektiğini en iyi onlar biliyor. Futbolcuları hatta kulüp Başkanı Aziz Yıldırım bile rakibi psikolojik açıdan baskı altına almaya çalışıyor. Bu da futbolda anlaşılabilir bir durum. Bazı anlarda rakibinize karşı böyle savunursunuz” ifadelerini kullandı.

‘Biz iyi bir takımız’

Beşiktaş’ın hocası, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Club Brugge ve  ligdeki Fenerbahçe yenilgilerinin de geride kaldığını belirterek geleceğe baktıklarını söyledi.

Hırvat hoca, “Son dönemde önemli puanlar kaybettik ve UEFA Avrupa Ligi’nden de elendik. Tabii ki bu bir hayal kırıklığı ama biz iyi bir takımız. Ben sezon sonunda mutlu olacağımıza inanıyorum. Şampiyonluk için iki takımla çekişiyoruz ve bana göre son 9 haftada çılgın bir şampiyonluk yarışı olacak” yorumunu yaptı.