Bilic İstanbul'a döndü

Bilic İstanbul'a döndü

Ülkesi Hırvatistan'da bulunan ve yarın dönmeyi planlayan Slaven Bilic, bazı yöneticilerin tepki göstermesi üzerine İstanbul'a geldi.

Perşembe gününden bu yana ülkesi Hırvatistan'da bulunan ve yarın dönmeyi planlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bazı yöneticilerin tepki göstermesi üzerine apar topar İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'da bugün sürpriz gelişme yaşandı... 

Özel işleri nedeniyle geçtiğimiz perşembe günü ülkesi Hırvatistan'a giden teknik direktör Slaven Bilic, apar topar İstanbul'a geldi. 'Apar topar' diyoruz çünkü Hırvat hoca, İstanbul'a yarın gelmeyi planlıyordu. Perşembe ve cuma günü Hırvatistan'daki özel işlerini halleden Bilic, bugün de ülkesinde kalıp, Hırvatistan ile Norveç A milli takımları arasında oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçını izlemeyi planlıyordu. 

Bilic burada, transfer listesinde yer alan bazı futbolcuları yakından izlemeyi amaçlıyordu. Ancak, bazı yöneticiler şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı bu dönemde, teknik direktörün 3 gün süreyle takımın başında yer almamasının Beşiktaş'a zarar vereceğini savunarak, Bilic'e tepki gösterdi.
Slaven Bilic de tepkiler üzerine programını değiştirdi ve İstanbul'a bugün döndü. Hırvat teknik adamın daha önce tribünden izlemeyi planladığı Hırvatistan-Norveç maçını televizyondan takip ettiği öğrenildi.

Hürriyet