Beşiktaş'tan Pazdan hamlesi

Beşiktaş'tan Pazdan hamlesi

Beşiktaş, stoper transferi için Fransa'ya çıkarma yapıyor.

Siyah-beyazlıların izleme komitesinin başında yer alan Gökhan Keskin, Polonyalı Michal Pazdan'ı İsviçre-Polonya maçında tribünden izleyecek.

Beşiktaş, stoper transferini tamamlamak için çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar bir yandan Nikolas Nkoulou için girişimlerde bulunurken, bir yandan da Polonyalı Michal Pazdan'ı izlemeye devam ediyor.
 
Başkan Fikret Orman, Kamil Glik'i için gittiği Almanya-Polonya maçında dikkatini çeken Pazdan konusunda izleme komitesine talimat vermişti. Bu gelişmenin ardından 28 yaşındaki oyuncu hakkında araştırma yapmaya başlayan komite, Polonya-İsviçre maçını izlemeye karar verdi. İzleme komitesi koordinatörü Gökhan Keskin, Fransa'ya giderek karşılaşmayı tribünden takip edecek. Keskin, maçın ardından hazırlayacağı raporu yönetime sunacak.
 
Legia Varşova forması giyen Pazdan'ın kulübü ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Geçen sezon Polonya ekibi ile 40 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, hızlı oyun yapısı ile dikkat çekiyor.
 
Pazdan konusunda bu gelişmeler yaşanırken, transferi gündemde olan Nikolas Nkoulou için de görüşmeler sürüyor. Yönetin şartların uygun olması durumunda iki futbolcuyu da kadrosuna katarak stoper transferini tamamlamayı planlıyor.
 
Ntvspor