Beşiktaş'tan Nuri Şahin hamlesi !

Beşiktaş'tan Nuri Şahin hamlesi !

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Siyah-Beyazlılar, gözünü Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’a dikti.

Siyah-Beyazlılar, Borussia Dortmund’un 2 Türk yıldızı Emre Mor ile Nuri Şahin’i kadrosuna katmak için harekete geçti. Hedef, iki yıldızı da kiralık olarak takıma kazandırmak!

Beşiktaş Yönetimi’nin, dizinden yaşadığı sakatlığın ardından takımındaki forma yarışında geride kalan Nuri Şahin ile Türkiye Futbolu’nun parlayan genç yıldız adayı Emre Mor için çalışmalarda bulunduğu ortaya çıktı.

2 futbolcuyu da kiralık olarak kadrosuna katmak için düğmeye basan Beşiktaşlı idarecilerin, bu konuda Sarı-Siyahlılar’la resmi temaslara başlama hazırlığında olduğu ifade edildi.

Daha fazla forma giymek istiyor

Dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle bu sezon Borussia Dortmund formasını sadece 3 maçta giyebilen tecrübeli orta saha oyuncusu Nuri Şahin’in, Sarı-Siyahlılar’ın teknik adamı Thomas Tuchel’in kadro öncelikleri arasında yer almaması sebebiyle mutsuz olduğu biliniyor.

Bugün Borussia Dortmund’un ikinci takımıyla hazırlık maçına çıkacak olan Nuri’nin, kariyerine daha fazla görev yapacağı bir ekipte devam etmeye sıcak baktığı ve bundan dolayı Beşiktaş’ın yolunu tutabileceği konuşuluyor.

Avrupa kupaları koz olacak

Danimarka ekibi Nordsjaelland’da yakaladığı büyük çıkışın ardından önce Türkiye Milli Takımı’nın A Takımı’na yükselen ve sonrasında da Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’a transfer olan Emre Mor, bu sezon takımında 15 maçta süre aldı.

Sağ kanat bölgesinde birçok kaliteli isme sahip olmaları sebebiyle Emre’nin fazla forma şansı bulamamasını bu transferde koz olarak kullanmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Avrupa Kupaları kartını kullanarak bu geçici transferi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Fanatik