''Beşiktaş'tan korkmuyoruz''

''Beşiktaş'tan korkmuyoruz''

Ahmet Yıldız, "Liderden korkmuyoruz. İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönecek gücümüz var" dedi.

Kayserispor, Williams Olivera dışında Beşiktaş maçına sakat ve cezalı oyuncusuz çıkıyor. Morali yerinde olan sarı kırmızılılar yarın öğle saatlerinde İstanbul'a gidecek. Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, "Liderden korkmuyoruz. İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönecek gücümüz var" dedi.

Sarı kırmızılı ekipte, cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak Beşiktaş maçı öncesi, Zeki Yavru'nun sarı kart cezasının bitmesi, orta saha oyuncusu Samba Sow ile santrafor Derley'in sağlıklarına kavuşması, formda olan genç oyuncular Sinan Bakış, Oğulcan Çağlayan ve Deniz Türüç'ün performansları teknik direktör Hakan Kutlu'yu memnun ediyor. 
 
Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, devre arasında takıma katılan ve henüz süper ligde golü bulunmayan Williams Olivera'nın kasığındaki sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığını, buna karşın kolundan ameliyat olman Samba Sow ile dizinden ameliyat olan Vanderley'in tamamen iyileşmelerinin sevindirici olduğunu söyledi. Yıldız, "Kayserispor olarak haftalar sonra sakat ve cezalı oyuncu konusunu geride bırakıp, ilk kez full kadro Beşiktaş maçına hazırlandık. Üst üste gelen galibiyetlerle moralimiz yerine geldi. Liderle oynayacağımız maçtan puan veya puanlarla döneceğimizi sanıyorum. Kadro içinde rekabette oluştu" dedi.
 
Kayserispor kafilesi yarın saat 11.20 tarifeli uçağıyla İstanbul'a gidecek. Sarı kırmızılılar saat 16.00'da Kasımpaşa tesislerinde ter antrenmanı yaptıktan sonra kampa girecek.