Beşiktaş'tan flaş karar ! Tolgay ve Veli...

Beşiktaş'tan flaş karar ! Tolgay ve Veli...

Şenol Güneş, ayrılmak isteyen iki yıldızla bir araya gelerek önümüzdeki sezon daha fazla forma şansı bulacaklarını bildirecek.

Uzun süreli sakatlıkları nedeniyle geride kalan sezonda fazla forma şansı bulamayan Tolgay Arslan ve Veli Kavlak ile hem yönetim hem de teknik heyet ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirecek.

Yakın çevrelerine takımdan ayrılmak istedikleri yönünde görüş bildiren iki oyuncuyla özellikle Teknik Direktör Şenol Güneş’in özel bir toplantı yapacağı öğrenildi. Her fırsatta Tolgay ve Veli’nin yetenekli isimler olduğunu dile getiren deneyimli teknik adamın, bu futbolculara gelecek sezon daha fazla forma şansı vereceğini söyleyeceği bildirildi.

Beşiktaşlı yöneticilerin ise tatil dönüşü Tolgay ve Veli ile bir araya gelmesi bekleniyor. Siyah-beyazlıların, Slaven Bilic döneminde orta sahanın banko isimleri olan iki oyuncuya kendilerini kolay kolay elden çıkarmayacaklarını bildirecekleri vurgulandı. Transfer döneminde takımdan ayrılanların da olacağını göz önünde bulunduran siyah-beyazlılar bu nedenle Veli ve Tolgay’ı yeni sezonda mutlaka kadroda tutmanın planlarını yapıyor.