Beşiktaş'tan Devler Ligi bombası !

Beşiktaş'tan Devler Ligi bombası !

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir kadro ile girmek için transfere yoğunlaştı.Devler Ligi'ne özel ayar

Beşiktaş’ta mevcut kadroya gerekli takviyeler yapılması için harekat başladı. Devler Ligi’nde başarılı olabilecek bir sistem düşünen siyah-beyazlılar, Manchester City’li Bony’den sonra aynı takımdan Kolarov’u da gündemine aldı.

Ligde şampiyon olan kadrosunda eksik noktaları tespit eden Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. 7 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek siyah-beyazlılar, başarılı olmak için bazı önemli takviyeler yapmayı planlıyor.

Bu doğrultuda Kartal, Wilfried Bony’den sonra bir başka Manchester City oyuncusunu daha gözüne kestirdi. Yeni sezonda savunmayı güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı yönetim, 2010 yılından beri İngiliz ekibinde forma giyen Alexander Kolarov’u, sol bek için belirlenen listenin en başına aldı.

Mario Gomez’in gitmesi halinde Manchester City’nin golcülerinden olan Wilfried Bony’yi mercek altında tutan Beşiktaş yönetimi, 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kolarov’u da yakından takip edecek.

Guardiola bekleniyor

Şu anda Manchester City’nin başına geçmeye hazırlanan Pep Guardiola’nın son kararını bekleyen siyah-beyazlılar, İspanyol teknik adamın yapacağı planlamaya göre harekete geçecek.

Guardiola’nın bu iki oyuncuyu takımda düşünmemesi halinde ilk olarak Kolarov ile temas kurulacak. Sol bek ve sol kanat olarak oynayabilen Sırp oyuncuyu takıma transfer etmek isteyen siyah-beyazlı kulüp, bütçesine de sadık kalmaya çabalayacak.

Dengeler şaşmayacak

Transferde hem bütçeyi aşmamaya özen gösteren hem de takım içerisindeki dengeleri korumak isteyen yönetim, hesaplarından şaşmayacak. Kolarov’un astronomik bir ücret istemesi durumunda, transfer görüşmeleri başlamadan bitirilecek. Futbolcuyu satış opsiyonlu olarak kiralamak isteyen siyah-beyazlılar, alternatif isimlerle de görüşüyor.

Milliyet