''Beşiktaş'tan ayrıldığıma pişmanım''

''Beşiktaş'tan ayrıldığıma pişmanım''

Beşiktaş'tan ayrıldığına pişman olan Mario Gomez, menajeri aracılığıyla Beşiktaş'a haber gönderdi.

Beşiktaş'ta sezon başında Bundesliga ekibi Wolfsburg'a giden Alman golcü Mario Gomez konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda, Portekiz ekibi Porto'dan kiralanan Kamerunlu forvet Aboubakar'ın Avrupa Ligi'ndeki Olimpiakos ve ligdeki Antalyaspor maçlarında kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakması bardağı taşırdı. Yönetimin ve teknik heyetin gözünden düşen 25 yaşındaki oyuncunun, gelecek sezon planlamasında yer alması beklenmiyor.

"Beşiktaş'tan ayrıldığıma pişmanım"

Beşiktaş'ı yakından takip ettiği ve Aboubakar'ın durumundan haberdar olduğu öğrenilen Mario Gomez'in, siyah-beyazlılara geri dönmek için harekete geçtiği ifade edildi. 31 yaşındaki oyuncunun, bizzat başkan Fikret Orman'ı aradığı ortaya çıktı. Alman futbolcunun, Orman'a, “Beşiktaş'tan ayrıldığıma pişmanım. Gelecek sezon yeniden siyah-beyazlı formayı giymek istiyorum" dediği kaydedildi.

Şartlar masaya yatırılacak

Başkan Fikret Orman'ın ise Mario Gomez'e, “Biz de seni yeniden takımda görmek isteriz. Ancak konuyu teknik direktörümüz Şenol Güneş'le ve yönetim kurulumuzla da görüşmemiz gerekiyor. Ayrıca, transfer koşulların da çok önemli. Şartların bize uygun olması gerekiyor" yanıtını verdiği kaydedildi. Gomez'in, bunun üzerine menajerini Türkiye'ye gönderme kararı aldığı belirtildi.

Alman oyuncunun menajerinin, en geç önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a giderek siyah-beyazlı yönetimle masaya oturarak şartları konuşacağı belirtildi.

Beşiktaş'ta geçen sezonki performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran Mario Gomez, 42 resmi maçta 28 gol atarken 5 de asist yapmıştı. Alman oyuncu, ligde 26 kez fileleri havalandırarak gol kralı olmuştu. Gomez, bu sezon Wolfsburg'da ise 26 resmi maçta 10 gol kaydetti.

Hürriyet