Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları başladı

Beşiktaş'ta şampiyonluk şarkıları başladı

Vodafone Arena’da 30 bin Beşiktaşlı, Şenol Güneş’in öğrencilerine Akhisar Belediye maçında tam destek verdi.

Spor Toto Süper Lig’de 21. hafta mücadelesinde Beşiktaş’ın dün akşam Akhisar Belediye’yi Vodafone Arena’da ağırladığı mücadelede Siyah-Beyazlı taraftarlar, takımlarına tam destek verdi. 42 bin kişilik stadyumun 30 binlik bölümünü dolduran futbolseverler, şova maç öncesinde başladı... Şenol Güneş’in öğrencilerinin ısınmaya çıkması sonrasında yıldızları tek tek tribüne çağırıp yumruk şov yaptıran Beşiktaşlılar, hakem Barış  Şimşek’in ilk düdüğünün ardından coşkuyu artırdı. Yaptıkları tezahüratlarla Beşiktaşlı futbolcuların arkasında adeta itici güç olan taraftarlar, ilk yarıda gelen Cenk Tosun ve Anderson Talisca’nın golleri sonrasında adeta sevinçten çılgına döndü...

Güneş’e büyük ilgi

Karşılaşmanın ikinci yarısında da coşkusunu sürdüren ev sahibi ekibin taraftarları, maç sonuna kadar tempoyu düşürmedi. Kara Kartal’ın sahadan galibiyetle ayrılması sonrasında futbolcuları alkışlarla uğurlayan liderin seyircileri, ek olarak teknik direktör Şenol Güneş’e de sevgi gösterilerinde bulundu. Siyah-Beyazlılar, şampiyonluk şarkılarına     21. hafta itibariyle başlayarak rakip takımlara mesaj da göndermeyi ihmal etmedi.

Stat İzmir Marşı’yla inledi

Siyah-Beyazlı taraftarlar, karşılaşma sırasında takımlarına yaptıkları desteğe ek olarak stadyumu sık sık İzmir Marşı’yla inletti. Tek bir ağızdan, ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa’ diyerek tempo tutan Beşiktaşlı futbolseverlere, misafir takım bölümünde bulunan az sayıda Akhisar Belediyeli taraftar da eşlik etti.

Fanatik