Beşiktaş'ta Gökhan Töre krizi

Beşiktaş'ta Gökhan Töre krizi

Beşiktaş'ın Konya maçının ardından derbi kadrosunda da yer almayan Gökhan'la ilgili olarak şok gerçek ortaya çıktı.

Dizindeki sakatlık sebebiyle Galatasaray kadrosuna alınmadığı duyurulan genç yıldızın, maç öncesinde oynayabilecek durumda olduğu ancak Bilic'le yaşadığı sorun nedeniyle kendisine yer bulamadığı öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar’da bu sezon sergilediği etkili performansla takımının sivrilen isimleri arasına girenGökhan Töre’yle ilgili olarak dün şok bir gelişme yaşandı.Beşiktaş’ın hafta içindeki derbi çalışmalarında bir kez yer alan, diğer antrenmanlara ise dizindeki sakatlık sebebiyle çıkmayan 23 yaşındaki futbolcunun, probleminin sürmesi nedeniyle Kara Kartal’ın Galatasaray mücadelesi kadrosunda yer almadığı duyuruldu. Ancak bu durumun gerçek olmadığı ortaya çıktı. Kulüp içindeki kaynaklardan alınan bilgiye göre, başarılı futbolcu, derbide görev alabilecek durumda olmasına rağmen kadroya alınmadı. Gökhan’ın, takımın hocası Slaven Bilic’le yaşadığı bir problem sebebiyle kendisine kadroda yer bulamadığı iddia edildi. Takımının geçen hafta oynadığı Konyaspor karşılaşmasında da grip olması nedeniyle görev yapmayan başarılı orta alanın, ilk olarak bu mücadelede ardından da derbide Bilic’le probleminin sürmesinden dolayı kesik yediği ifade edildi.

Peşinde Atletico Madrid var

Sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılmayı planlayan Gökhan Töre’nin, menaceri aracılığıyla gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı öğrenildi. Genç oyuncu için istekli olan ilk takımın, İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid olduğu bildirildi.

Fanatik