Beşiktaş'ta Atiba seferberliği

Beşiktaş'ta Atiba seferberliği

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson seferberliği yaşanıyor.

Beşiktaş, Arsenal ile deplasmanda oynayacağı zorlu maçı sezonun en önemli mücadelesi olarak görüyor. İlk maçtaki 0-0'lık beraberliğin yanı sıra ortaya konan güzel futbol camiayı umutlandırdı. Takımın Demba Ba liderliğinde İngiliz devine meydan okuması Siyah - Beyazlılar'ın Londra'ya emin adımlarla gitmesine sebep oldu. Yönetim de ortaya konan futbol nedeniyle teknik direktör Slaven Biliç ve futbolculara teşekkür etti. Başkan Fikret Orman'ın turun geçilmesi halinde takıma çok yüksek miktarda prim dağıtacağı öğrenildi.

Arsenal maçı öncesinde sakatlanan Siyah - Beyazlılar'ın Kanadalı dinamosu için sağlık heyeti yoğun çaba sarfediyor. Atiba'nın 1-2 gün içinde takımla çalışmalara başlayıp Londra'daki rövanşta sahadaki yerini alması bekleniyor.

Bir başka seferberlik ise Gökhan Töre'de yaşanıyor. Transferinin uzaması nedeniyle takıma geç katılan yıldız oyuncunun, deplasmandaki maça tam olarak hazır hale getirilmesi için yoğun uğraş veriliyor. Teknik direktör Slaven Biliç, Gökhan Töre ile de yaptığı görüşmelerde Londra'da kendisine ihtiyacı olduğunu söyledi. Gökhan Töre, Olimpiyat Stadı'ndaki ilk maçta 73. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Gökhan Töre ve Atiba'nın da takıma dönmesiyle Slaven Biliç'i zorlu bir tercih bekliyor. İlk maçtaki tüm oyuncularının performansından memnun kalan Hırvat teknik adamın Atiba'yı 11'de oynatması, Gökhan Töre'yi ise oyunun gidişatına göre sahaya sürmesi bekleniyor.

Siyah - Beyazlılar'ın rövanş öncesinde tek handikapı Slaven Biliç'in aldığı ceza... İlk maçın son dakikalarında hakemle tartışan Hırvat teknik adama UEFA'dan bir maç ceza geldi. Biliç'in kurmaylarıyla yaptığı toplantılarda bu durumun takıma yansımaması için gerekenin yapılmasını istediği kaydedildi.

Beşiktaş'ın Olimpiyat Stadı'nda Arsenal karşısında ortaya koyduğu performans rövanş öncesinde taraftarların biletlere büyük ilgi göstermesine neden oldu... Taraftarlar, Emirates Stadı'nda Beşiktaş için ayrılacak 4 bin kişilik koltuklara hücum edecek. Beşiktaş'a ayrılan kontenjandan yer bulamayacak olan taraftarlar ise Arsenal tribünlerinden bilet arayacak.

LigTV