Beşiktaşlı yıldızlar unutuldu !

Beşiktaşlı yıldızlar unutuldu !

Kartal’ın milli stoperleri Pedro Franco ve Alexander Milosevic artık kadroya girmekte bile zorlanıyor.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yeni sezona farklı bir kimlikle giren ve başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş’ta iki genç savunmacının geleceği tartışma konusu oldu. Defans hattında yer alan Pedro Franco ve Alexander Milosevic, Eskişehirspor maçının kadrosuna da alınmadı.

Milliyet’in haberine göre; Slaven Bilic döneminde transfer edilen ve gelecek adına büyük ümit taşıyan iki genç stoper son dönemde maç kadrosuna dahi giremiyor. Ülkelerinde son derece popüler olan Franco ve Milosevic, Güneş’in güvenini halen kazanamadı.

Kolombiya Milli Takımı için özel bir yeri olan ve Teknik Direktör Jose Pekerman’ın her an takip ettiği 24 yaşındaki Pedro Franco, geçen sezon Bilic ile 37 resmi maça çıkmış, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Liverpool ve Club Brugge maçlarında takımdaki yerini almıştı.

Benzer şekilde geçen sezon devre arası transfer edilen Alexander Milosevic ise İsveç Milli Takımı için önemli bir yer tutuyor. 23 yaşındaki futbolcu için İsveç’in teknik patronu Erik Hamren büyük beklenti içerisinde olduğunu geçtiğimiz Ocak ayında belirtmişti.

MOTTA DA KAYIP!

Beşiktaş’ta Önder Özen döneminde scout başarısı olarak transfer edilen Ramon Motta, yeni sezonda formayı unuttu. Geçen sezon Slaven Bilic’in en güvendiği isimlerden olan Brezilyalı sol bek, Şenol Güneş idaresinde Tosic ve İsmail Köybaşı’nın arkasında kaldı.

Geçen sezon 40 resmi maçta forma giyen 26 yaşındaki oyuncu 2013-14 sezonunda da 27 karşılaşmada yer almıştı. Bilic ile istikrarlı bir görüntü çizen Motta, özellikle Club Brugge ve Fenerbahçe karşılaşmalarında kaydettiği gollerle beğeni kazanmıştı. Tecrübeli oyuncu bu sezon sadece Trabzonspor mücadelesinde 90 dakika şans bulabildi.

Milliyet