Beşiktaşlı oyuncular değerlerini katladı

Beşiktaşlı oyuncular değerlerini katladı

Liverpool takımını saf dışı bırakan Beşiktaş'ta, yurtdışından getirip takıma monte ettiği Türk asıllı genç oyuncular büyük beğeni topladı.

Beşiktaşlı futbolcular alındıklarıbonservislerin üzerine çıkarak kendi piyasa değerlerini de katladı.

UEFA Avrupa Ligi ikinci tur karşılaşmasında önceki gece 70 bin taraftarının desteğiyle İngiltere'nin ünlü Liverpool takımını saf dışı bırakan Beşiktaş'ta, özellikle son yıllarda kadrosuna yurtdışından getirip monte ettiği Türk asıllı genç oyuncular büyük beğeni topladı.

Gurbetçi futbolcuların başını çektiği gençler,Kartal'a zafer getirirken, alındıkları bonservislerin üzerine çıkarak kendi piyasa değerlerini de katladı.

OĞUZHAN VE OLCAY PİYASA DEĞERLERİNİ 10 KAT ARTIRDI
2011'den bu yana içine girilen yeniden yapılanma sürecinde yurtdışında oynayan gurbetçi oyuncuların keşfedilmesine ağırlık veren Beşiktaş bu sayede hem kazandı hem de kazandırdı. Buradan bakıldığında en fazla değer artışı Liverpool maçında oynamasa da 500 bin Euro'ya alınan ve şu anda piyasa değeri 6.7 milyon Euro'ya ulaşan Oğuzhan Özyakup'ta yaşandı. Oğuzhan'ın yanı sıra Olcay piyasa değerini 2.5 yılda yüzde 1087, Veli yüzde 860 ve Gökhan Töre de yüzde 455 artırma başarısı gösterdi. Bu sezon başında 6 milyon Euro'ya takıma katılan Demba Ba ise aradan geçen sürede piyasa değerini 11.5 milyon Euro'ya ulaştırdı.

UÇAK BİLETİ FİYATLARI BİR ANDA ÜÇE KATLANDI
UEFA Avrupa Ligi üçünçü tur kura çekiminde dün Belçika'nın Club Bruggetakımı ile eşleşen Beşiktaş taraftarı 12 Mart'ta takımını deplasmanda yalnız bırakmamak için harekete geçti. İlk yarım saatlik sürede THY'nin 11-13 Mart arasındaki İstanbul-Brüksel seferlerinin gidişdönüş fiyatları 654 liradan 2 bin liranın üzerine çıktı. Beşiktaş'ın Brugge deplasmanına yönelik Jolly Tur tarafından maç bileti dahil tek gece Brugge konaklamalı fiyat 399 Euro, iki gecelik Amsterdam konaklamalı paket ise 449 Euro'dan satışa sunuldu. Şirket 3 uçak taraftar götürecek.