Beşiktaş'ın rakibini korku sardı

Beşiktaş'ın rakibini korku sardı

Avrupa arenasında Beşiktaş ile eşleşen Club Brugge cephesini şimdiden korku sardı.

Avrupa arenasında Beşiktaş ile eşleşen Club Brugge cephesini şimdiden korku sardı. Belçika temsilcisinin yıldız isimleri, siyah-beyazlı takımın Liverpool’u elemiş olması sebebiyle Beşiktaş’tan çekindiklerini dile getirdi.

UEFA Avrupa Ligi 3. tur mücadelesinde Beşiktaş ile eşleşen Club Brugge’de şimdiden siyah-beyazlı takımla eşleşmenin endişesini yaşıyor. Takımın yıldızlarından Simmons ve Rafaelov daha karşılaşma oynanmadan Beşiktaş’tan ve siyah-beyazlı taraftarlardan çekindiklerini söylediler.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur mücadelesinde Liverpool’u eleyerek büyük bir sükse yapan Beşiktaş’ın şimdiki avı ise Belçika temsilcisi Club Brugge. Cuma günü 3. tur kurasında Beşiktaş ile eşleşen Brugge cephesi siyah-beyazlı ekipten çekiniyor. Takımın önemli isimlerinden Tim Simmons, 3. turda Beşiktaş ile eşleşmeleri sonrası yaptığı açıklamada, “İstanbul’da çok zorlu bir atmosferde oynayacağız” demişti.

Yine Belçika temsilcisinin yıldız isimlerinden Lioe Rafaelov da özellikle İstanbul’da tribün baskısından çok etkileneceklerini ifade ederek, “Açıkçası son 16’daki her takım bizimle eşleşmek istiyordu. Bize ise Beşiktaş çıktı. Türk ekibine kadar kuvvetli olduğunu Liverpool’u eleyerek bütün dünyaya gösterdi. Şundan şüphem yok; İstanbul’da bir cehennemin içinde rövanş maçına çıkacağız. Bu yüzden 12 Mart’taki ilk karşılaşmada bizim taraftarımızın da, stadımızda benzer bir ortam oluşturması gerekiyor” dedi.

İHA