Beşiktaş'ın Ozan Tufan planı !

Beşiktaş'ın Ozan Tufan planı !

Orta sahaya takviye arayan Beşiktaş’ta Güneş, tercihini Gökhan İnler’den değil, Ozan Tufan’dan yana kullandı. “İleride ciddi rakamlara satabiliriz, iyi yatırım olur” diye konuştu.

Ve­li Kav­lak ve Tol­gay Ars­la­n’­ın sa­kat­lı­ğı­nın ar­dın­dan or­ta sa­ha­da­ki ek­sik­li­ği ka­pat­mak is­te­yen Be­şik­taş, trans­fe­re yo­ğun­laş­tı. Bur­sas­po­r’­dan Ozan Tu­fan ve Na­po­li­’den Gök­han İn­ler öne çı­kan isim­ler. Si­yah-Be­yaz­lı ta­kı­mın tek­nik di­rek­tö­rü Şe­nol Gü­neş, ter­ci­hi­ni Bur­sas­po­r’­dan es­ki öğ­ren­ci­si olan Ozan Tu­fa­n’­dan ya­na kul­lan­dı.

Yö­ne­ti­me bu ko­nu­da net ifa­de­ler de kul­la­nan tec­rü­be­li ça­lış­tı­rı­cı “En önem­li şey, Oza­n’­ı al­mak. Hem or­ta sa­ha­da işi­mi­ze ya­rar hem de ya­şı çok genç ve ile­ri­de Av­ru­pa­’nın önem­li ku­lüp­le­ri­ne cid­di ra­kam­la­ra sa­tı­la­bi­le­cek ka­pa­si­te­de. Ay­nı za­man­
da iyi bir ya­tı­rım ola­cak­tır. Bu ne­den­ler­den ötü­rü Ozan Tu­fa­n’­ın is­ti­yo­ru­m” şeklinde konuştu.

BURSA’DA KRİZE NEDEN OLMUŞTU

Teknik direktör Şenol Gü­ne­ş’­in bu ifa­de­le­ri­nin ar­dın­dan Be­şik­taş yö­ne­ti­ci­le­ri de ağır­lı­ğı Ozan Tu­fa­n’­a ve­re­rek transfer için ha­re­ke­te geç­ti. Oza­n’­ın ge­li­şi­min­de Şe­nol Gü­ne­ş’­in çok bü­yük pa­yı­nın ol­ma­sı ne­de­niy­le iki is­min ara­sın­da güç­lü bir bağ bu­lu­nu­yor. Öte yan­dan Yeşil-Beyazlı takımda 150 bin li­ra yıl­lık üc­ret kazanıyor. Ozan Tu­fa­n’­ın bu ra­ka­mın ar­tı­rıl­ma­sı­nı is­te­me­si de Bur­sas­por yö­ne­ti­miy­le kri­ze bir krize ne­den ol­muş­tu.

1-994.jpg

Bugün