Beşiktaş'ın Mario Gomez kararı

Beşiktaş'ın Mario Gomez kararı

Beşiktaşlı yöneticiler, golcü transferi için artık harekete geçilmesi gerektiğini düşünüyor.

Siyah-beyazlılar, EURO 2016’da 2 gole ulaşan Mario Gomez’in takımda kalma ihtimalinin giderek azaldığını ifade etti, “Dzeko, Pelle ve Torres’den biriyle artık ciddi şekilde ilgilenelim. Belli ki Gomez cazip bir teklif aldı veya bu teklifi bekliyor” dedi.

Mario Gomez’e Haziran ayı sonuna kadar süre veren Beşiktaş Yönetimi, Alman oyuncunun EURO 2016’da önceki gün de gol atması nedeniyle forvet transferinde artık tamamen alternatif isimlere yöneldi.

Kuzey İrlanda’dan sonra Slovakya ağlarını havalandıran Mario Gomez ülkesinde en çok konuşulan isimlerden biri olurken verdiği demeçlerle de siyah-beyazlı yönetimin umutlarını azaltmaya devam ediyor. EURO 2016 bitene kadar transferiyle ilgili somut bir adım atmayacağını belirten yıldız oyuncudan büyük ölçüde umudunu kesen yöneticilerin, “Dzeko, Pelle ve Torres seçeneklerinden biriyle artık ciddi şekilde ilgilenelim. Belli ki Gomez cazip bir teklif aldı veya bu teklifi bekliyor. İşimizi şansa bırakmamalıyız” diye konuştukları öğrenildi.

Mario Gomez’in, Almanya ya da İngiltere’ye gitmeye sıcak baktığını dile getiren siyah-beyazlıların, “Eğer turnuvada gol atarak yoluna devam ederse, onu takımda tutma şansımız çok az olur. Bu işten bir kaybımız olmaz. Şenol Güneş’in sisteminde kaliteli her golcü gol atabilir. Bundan sonra eğer gidecekse Gomez’in mümkün olabildiği kadar yüksek bonservis bedeliyle gitmesi için dua edelim” ifadelerini kullandıkları aktarıldı.

EURO 2016’da yaşanan bu gelişmeler nedeniyle rotasını alternatif isimlere çeviren Beşiktaş Yönetimi, Mario Gomez’in menajeriyle bir kez daha buluşacak. Gomez’in durumu hakkında menajerle bir araya gelecek olan yöneticiler, Alman oyuncuyla ilgili yeni yol haritasını bu toplantıda çizecek.

Alman Milli Takımı’nda Mario Götze’yi kulübeye gönderen Mario Gomez, Joachim Löw’den formayı kaptı. Gomez, Kuzey İrlanda’dan sonra Slovakya filelerini de havalandırdı.

Milliyet