Beşiktaş'ı UEFA'ya şikayet etti !

Beşiktaş'ı UEFA'ya şikayet etti !

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger maçtan sonra kendisine bir şişe fırlatıldığını ve bu durumu UEFA'ya bildirdiğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi Playoff ilk mücadelesinde Arsenal’ı ağırlayan Beşiktaş sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger maçtan sonra kendisine bir şişe fırlatıldığını söyledi: “Sahayı terk ederken bana bir şişe ya da ona benzer bir şey fırlattılar. Bu olayı UEFA’ya bildirdim.”

UEFA ayrıca Slaven Bilic’in tribüne gönderilmesi olayını inceleyecek. Hırvat teknik adam bir sonraki maı tribünden takip etmek zorunda kalabilir.

Wenger: "Beşiktaş çok iyi bir takım"

Mücadeleyi değerlendiren Arsene Wenger, "Zor bir maçtı. Beşiktaş iyi oynadı. Biz de iyi savaştık. Çok hızlı ve iyi başladılar. Özellikle son bölümde ceza sahası çevresinde topları kaybettik. Çok sıkışık bir oyun oldu. Bu tür maçlar her zaman zordur" dedi.

Rövanş öncesinde iddialı açıklamalarda bulunan Fransız teknik adam, "Bizim hedefimiz belli; sahamzıda maçı kazanmak. Bunu başaracağız. Beşiktaş çok iyi bir takım. Genel olarak biz de iyi savunma yapmak zorunda kaldık. İleride çok güçlü ve iyi oyuncuları var. Çok iyi oynadılar. Beşitkaş da kazanmak istiyordu biz de. Eşit bir sonuç oldu da diyebiliriz" diye konuştu.

Aaron Ramsey'in oyundan atılmasını değeWenger, "İlk kartı doğru olabilir. Ancak ikinci kart tartışılır. kart kullanımında adaletsizlik olabilir. İkinci yarı hakemin performansı gerçekten çok kötüydü" ifadelerini kullandı.