''Beşiktaş'ı bu yüzden seviyorum''

''Beşiktaş'ı bu yüzden seviyorum''

Kiev'de kalesinde 6 gol gören Fabri, İstanbul'a dönüşte taraftarın gösterdiği ilginin kendisini çok şaşırttığını söyledi.

İspanyol Marca gazetesine konuşan deneyimli file bekçisi, “Sabaha karşı havaalanına inmiştik. Yüzlerce taraftar bizi bekliyordu. 6-0’lık yenilgiye rağmen meşaleler yaktılar, tezahürat yaptılar. Geçen gün basket maçına gittim. Orada da taraftar tezahüratlarla bana moral verdi. Beşiktaş’taki en güzel şeylerden birisi bu. Bu kulübü bu yüzden çok seviyorum” dedi.

Beşiktaş başarılı kalecisi Fabri, İspanya’nın Marca gazetesine özel bir röportaj verdi. Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev’e 6-0 yenildikleri karşılaşmada, gözyaşlarıyla kameralara yansıyan deneyimli file bekçisi “Hiç beklemediğimiz bir sonuç aldık. İkinci tura çıkacak gücümüz vardı ancak en acı verici şekilde elendik. Belki yediğim gol sayısı açısından en kötü gecem değildi ama oynadığımız futbol ve ilk yarının ardından maçı çeviremeyeceğimizi görmek çok üzücüydü” dedi.

İspanyol file bekçisi şöyle devam etti:

“Devre arasında soyunma odasına girdiğimde arkadaşlarım gözyaşlarımı dindirmek için uğraştılar. Herkes birbirini yüreklendirmeye çalışıyordu çünkü sert bir darbe almıştık. Elimizden bir şey gelmiyor olması çok üzücüydü. Bizim elimizde olan bir şey kalmamıştı artık.”

Alınan ağır yenilgiye rağmen İstanbul’da taraftarlarca karşılanmalarına şaşırdığını gizlemeyen Fabri, “Sabaha karşı havalanına inmiştik. Yüzlerce taraftar bizi bekliyordu. 6-0’lık yenilgiye rağmen meşaleler yaktılar, tezahürat yaptılar. Geçen gün basket maçına gittim. Orada da taraftar tezahüratlarla bana moral verdi. Beşiktaş’taki en güzel şeylerden birisi bu. Bu kulübü bu yüzden çok seviyorum. Daha fazlasını isteyemezdim” diye konuştu.

‘İsteyerek geldim’

Deneyimli file bekçisi, “Türkiye’deki siyasi ortamın farkında olmama rağmen Beşiktaş’a isteyerek geldim. Burada yaşayana kadar gerçekte neler olup bittiğini bilemiyorsunuz. İstanbul harika bir şehir. İstediğiniz her şeyi bulabiliyorsunuz. İspanya kadar da güvenli bir yer olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Fabri, “Üç yıllık sözleşme imzaladım ve burada kalmak istiyorum. Verdiğim karardan dolayı son derece mutluyum. Şampiyonlar Ligi oynadık, ligde şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Şimdi de Avrupa Ligi’ne giriyoruz. Mümkün olduğu kadar çok forma giyip keyfini çıkarmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Fabricio, Dinamo Kiev maçında yediği 4. golden sonra göz yaşlarını tutamamıştı.

Milliyet

Etiketler Beşiktaş kiev Fabri