Beşiktaş'ı bekleyen tehlike!

Beşiktaş'ı bekleyen tehlike!

Beşiktaş kilit isimleri ile daha masaya oturmadı. Mustafa Pektemek, Ersan, Atiba, Cenk ve Veli tam 9 gün sonra serbest...

Dış transfer için görüşmelerde bulunan Beşiktaş'ı iç transferde de sıkıntılı bir dönem bekliyor... Bu sezon oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla göz dolduran siyah-beyazlılar, kadrosundaki önemli isimleri kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya... Uzun süredir devam eden görüşmeler henüz sonuçlanmazken, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm, Atiba Hutchinson ve Cenk Gönen'le resmi imzalar atılmadı. 
 
Yönetim gaza bastı
 
Görüşme süreci uzadıkça araya giren takımlar da arttı. Ayrıca bu futbolcuların serbest kalma ihtimali de oldukça güçlendi. 31 Mayıs'ta bu isimlerin kontratı sona ererken, futbolcuların sezon sonunda bedelsiz olarak takımdan ayrılma şansı da doğdu. Eğer 9 gün içerisinde imzalar atılmazsa Veli başta olmak üzere Kartal'ın yıldızları takımdan ayrılabilir.  Yönetimin, bu durumun önüne geçmek için çalışmalara hız verdiği kaydedildi. 
 
Sivok'ta belirsizlik
 
VELÎ, Mustafa, Ersan Gülüm, Atiba Hutchinson ve Cenk Gönen gibi isimlerin yanı sıra takımın sembol isimlerinden Tomas Sivok'un da durumu belirsizliğini koruyor. Tıpkı takım arkadaşları gibi sözleşmesi sona eren Sivok'a ise henüz yönetimden bir teklif yapılmadığı belirtildi. Çek stoperin gerekirse fıyatında indirime giderek Beşiktaş'ta kalmak istediği öğrenildi. Sivok'a Kasımpaşa'nın talip olduğu kaydedildi.

AMK Gazetesi