Beşiktaş'a Nasri şoku !

Beşiktaş'a Nasri şoku !

Guardiola görüşen Nasri, rotasını İspanya'ya çevirdi.

İspanyol teknik adamın, “Takımdaki ilk önceliğim sen değilsin. Sürekli şans bulacağın bir kulübe gitmek istersen buna saygı duyarım” diyerek, açık kapı bıraktığı Nasri ayrılık kararı aldı. Siyah-beyazlıların daha önce prensip anlaşmasına vardığı yetenekli oyuncuya dün Sevilla’dan teklif geldi.

Jose Sosa’nın boşluğunu Samir Nasri ile doldurmaya çalışan Beşiktaş’a, büyük umutlar bağladığı Fransız yıldız için İngiltere’den müjde beklerken kötü haber geldi.

Manchester City Menajeri Pep Guardiola ve Samir Nasri’nin önceki gün West Ham United ile oynanan maçtan sonra yaptığı açıklamalar siyah-beyazlı yönetimde soru işaretleri yarattı. İngiliz ekibi ve Nasri ile daha önce prensip anlaşmasına varan yönetim, kafaları karıştıran mesajların ardından, Sevilla’nın bu oyuncu için devreye girmesiyle umutlarını tamamen yitirdi.

İngiltere’de yapılması planlanan son görüşmede ıslak imzaları atmak isteyen siyah-beyazlılar dün Pep Guardiola ile Nasri’nin gerçekleştirdiği toplantıya odaklanmıştı. İspanyol hocanın, “Kalmak istersen bu takımın bir parçası olarak devam edebilirsin. Ancak senin bölgende birçok oyuncumuz var ve sen önceliğim değilsin. Daha çok çalışarak formayı kapmak ise senin elinde. Ama sürekli şans bulacağın bir takıma gitmek istiyorsan buna da saygı duyarım. Buradaki geleceğin tamamen sana bağlı” diye konuştuğu öğrenildi.

Guardiola’dan beklediği desteği göremeyen Samir Nasri’nin bu nedenle rotasını Beşiktaş’a çevirdiği fakat Sevilla’nın teklifini alınca İspanya’ya yeşil ışık yaktığı ortaya çıktı. Kiralık olarak İspanyol ekibine gitmeyi düşünen Fransız futbolcunun, Beşiktaş ile yaptığı prensip anlaşmasını bugün yazılı hale getirmesi bekleniyordu. Manchester City’den gelen haberlere göre Pep Guardiola’nın da, bu oyuncuya Sevilla’ya gitmesini tavsiye ettiği ortaya çıktı.

2 Premier Lig şampiyonluğu

Samir Nasri kariyeri boyunca 2 İngiltere Premier Lig şampiyonluğu kazandı. Fransız futbolcu 2012 ve 2014 yıllarında zirveye çıkma başarısı gösterdi.

Milliyet