''Beşiktaş'a dönerim''

''Beşiktaş'a dönerim''

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbiyi izleyenler arasında Demba Ba da vardı.

Derbiyi statta izleyen Demba Ba, Çin’de mutlu olduğunu ifade ederken, siyah-beyazlılara da sıcak mesajlar gönderdi, “Sakatlığım geçince tabii ki Beşiktaş’a dönmek isterim. Türkiye’de Beşiktaş gibi takım yok” dedi.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbiyi izleyenler arasında Çin Süper Ligi ekiplerinden Shanghai Shenhua’da top koşturan Demba Ba da vardı. İki sezon önce siyah-beyazlı forma altında 44 maçta 27 gole imza atan Senegalli yıldız karşılaşmadan yaklaşık 1 saat önce Vodafone Arena’ya gelerek tribündeki yerini alırken taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Demba Ba maç öncesi BJK TV’ye yaptığı açıklamada Beşiktaş’a geri dönebileceğini söyledi. Ayağı kırıldığı için yaklaşık 2 aydır yeşil sahalardan uzak olan yıldız futbolcu, “Çin’deki hayatım çok güzel gidiyor. Alıştım ve orada olmaktan memnunum. Burada da çok iyi karşılandım. Gelecekte tabii ki Beşiktaş’a geri dönmek isterim. Şu an kulübümle sözleşmem var, ayrıca sakatlığım da var. Düzeldiğimde Beşiktaş’a dönmeyi isterim. Türkiye’de Beşiktaş gibi takım yok” diye konuştu.

Vodafone Arena’ya övgü yağdıran Demba Ba çarpıcı bir itirafta da bulundu. Senegalli yıldız, “İnanılmaz bir stat olmuş, gerçekten çok beğendim. Benim burada tek pişman olduğum olay bu statta futbol oynamamak... Keşke geçmişte Beşiktaş formasıyla attığım golleri bu statta atsaydım” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın bu sezon da şampiyon olmasını dileyen 31 yaşındaki golcü oyuncu, Mart 2017’de yeniden sahalara dönebileceğini sözlerine ekledi.