Beşiktaş Valdes'ten vazgeçti !

Beşiktaş Valdes'ten vazgeçti !

Beşiktaş transfer döneminin kapanmasına bir gün kala bir anda değişen şartlardan dolayı birçok görüşmeyi sonlandırdı ve transfer yapmama riski ile karşı karşıya kaldı.

Özellikle orta saha transferi için çok uğraşan ve anlaşma aşamasına geldiği bir çok futbolcuyu elinden kaçıran siyah beyazlıların son olarak,Lucas Leiva,Obi Mikel ve Romao için yürüttüğü girişimler olumsuzlukla sonuçlandı.

Victor Valdes'den vazgeçildi
Kaleci Victor Valdes ile de her konuda anlaşarak uçak biletini dahi ayarlayan siyah beyazlılar son anda teknik direktör Şenol Güneş'in karar değiştirerek bu oyuncuyu bir kez daha veto etmesiyle Valdes'den de vazgeçmek zorunda kaldı.Eşyalarını dahi hazırlayan ve bugün İstanbul'a getirilmesi planlanan Valdes transferi de böylelikle suya düşmüş oldu. Teknik direktör Şenol Güneş'in bilhassa kaleci konusunda sürekli karar değiştirmesi ve Victor Valdes'e iki kez olur demesine rağmen dün yine veto etmesi bu transferin gerçekleşmemesini sağladı. Şenol Güneş'in son 10 günde transfer stratejisine dahil ettiği stoper mevkii için ise kısıtlı zamanda yapılan temaslardan hiç bir sonuç çıkmadı. Yine de siyah beyazlı yöneticilerin transferin son günü dahi girişimlerini sürdürecekleri ve Eskişehirsporlu Lawal için bütün şartları bir kez daha zorlayacakları öğrenildi.