Beşiktaş üç yıldızdan birini alacak

Beşiktaş üç yıldızdan birini alacak

Beşiktaş'ta gözler orta saha transferinde... Yönetim çalışmalarını hızlandırdı, adaylar için pazarlıklar başladı.

Orta sahaya takviye arayışında olan Beşiktaş’ın bir numaralı adayı Gökhan İnler. İtalya’ya giden yönetici Erdal Torunoğulları futbolcuyla el sıkıştı. Ancak kulübü Napoli ile anlaşma sağlanamadı. Buna rağmen pazarlıkların sürdüğü belirtildi. Gökhan için Fiorentina’nın yanı sıra bazı İngiliz kulüplerinin de devreye girmesi üzerine diğer adaylar için de girişimler hızlandırıldı.

PLASE TUFAN
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in istediği Ozan Tufan için Bursaspor’la bir türlü anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş, 5 milyon Euro’nun yanı sıra Mustafa Pektemek’i önerdi, Bursaspor 6 milyon Euro ve Cenk Tosun’u istedi. Transfer şimdilik tıkandı ancak siyah-beyazlı yöneticilerin bir girişimde daha bulunacakları öğrenildi.

SÜRPRİZ AQUILANI
Beşiktaş’ın listesine giren son isimde İtalyan futbolcu Alberto Aquliani oldu. 31 yaşındaki futbolcu geçen sezon Fiorentina’da oynamıştı. Şu anda bonservisi elinde olan İtalyan oyuncu diğer adaylarla anlaşma sağlanamaması halinde tercih edilecek. Aquliani, hem defansif, hemde ofansif oynayabiliyor.