Beşiktaş transferi borsaya bildirdi !

Beşiktaş transferi borsaya bildirdi !

Beşiktaş, Adriano transferi için Barcelona ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Yıldız futbolcu İstanbul'a ayak bastı.

Beşiktaş, Adriano transferi için Barcelona ve oyuncuyla görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

14:30 sıralarında İstanbul'a ayak basan Adriano'yu Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ve komite üyesi Emre Kocadağ karşıladı.

31 yaşındaki futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Öte yandan transferle ilgili KAP'a yapılan bildirimde şu ifadeler kullanıldı;

"Adriano Correia'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Barcelona ile görüşmelere başlanmıştır."

ADRIANO CORRIEA KİMDİR?

Barcelona’da 7 sezondur forma giyen Adriano Correia, sol bek hattına ek olarak, sol kanat ve orta alanın ortasında da görev yapabiliyor... Teknik kapasitesi oldukça yüksek olan Sambacı, hızlı bir futbolcu olması sebebiyle hücum hattına oldukça katkı sağlayabilen bir isim... Bire bir pozisyonlardaki etkili görüntüsüyle de dikkat çeken Adriano, geçen sezon Barça formasıyla çıktığı 19 maçta takımına 2 asistlik katkı sağlamıştı. Barça’nın geçen hafta Paris Saint-Germain’den 16.5 milyon Euro’ya Lucas Digne’yi kadrosuna katmasının ardından şimdiden sol bek hattında 23 yaşındaki futbolcunun ve Jordi Alba’nın gerisinde kalan Adriano, daha fazla görev yapabileceği bir takımda görev yapmaya sıcak bakıyor.
 
Adriano Correia Claro ya da kısaca Adriano (d. 26 Ocak 1984, Brezilya), Sol bek mevkinde forma giyen Brezilyalı futbolcu. La Liga ekiplerinden Barcelonal'da forma giydi. Coritiba doğumlu Adriano profesyonel kariyerine yaşadığı şehrin Coritiba takımıyla başladı. 18 yaşında Coritiba'nın A takımına çıktı. Ocak 2005'te Sevilla'ya transfer oldu. 2009-10 sezonu Sevilla da bazı sakatlıklarla mücadele etti. Sevilla'da oynadığı son sezonda 27 maçta hiç gol atamadı. 16 Temmuz 2010'da 4+1 yıl sözleşme imzaladı. Bu transferden Sevilla 9.5 Milyon €, Adriano ise 4 Milyon € aldı. O sezon Barcelona'dan ayrılan Dmitro Çigrinskiy' nin 21 numaralı formasını aldı. 2016-17 sezonu öncesinde Beşiktaş ile anlaştı.

Milliyet