Beşiktaş taraftarından flaş karar !

Beşiktaş taraftarından flaş karar !

Beşiktaş’ta taraftarlar bugün Vodafone Arena’da takımlarına sahip çıkmaya hazırlanıyor.

Hakem skandalı sonrası Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Beşiktaş’ta taraftarlar bugün Vodafone Arena’da takımlarına sahip çıkmaya hazırlanıyor. Kartal Bakışı Platformu, yurt dışı ve yurt içindeki tüm dernek başkan ve üyelerini bugünkü Bursa maçına davet etti.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev karşısında aldığı 6-0’lık yenilgi sonrası bugün Bursaspor karşısında yara sarmaya çalışacak. Kiev dönüşü sabah erken saatlerde takımlarını havalimanında karşılayarak moral veren siyah beyazlı taraftarlar da bugün Vodafone Arena’da şov yapacak. Siyah Beyaz Derneği, Beşiktaş Dostları Derneği ve Kartal Bakışı Platformu, siyah beyazlı takımın Süper Lig’de şampiyonluk yolunda istikrarlı bir şekilde gittiğini belirterek, Kiev’de yaşananları protesto edip futbolculara sahip çıkacaklarını, stadı da dolduracaklarını ifade ettiler. 

‘KABUSA SON VERMEK İSTİYORUZ’
Siyah beyazlı takımın zor günlerinde yanında olduklarını belirten Kartal Bakışı Platformu Başkanı Levent Erdoğan  “Bursaspor maçında tüm taraftarların tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Bu konuda yurt dışı ve yurt içindeki tüm dernek başkan ve üyelerini davet ettik. Amacımız kötü kabusa son vermek. Tüm oyuncularımıza 90 dakika destek verecek ve onlara sahip çıkacağız” dedi. Siyah beyazlılarda yönetim de Kiev dönüşünden bu yana teknik heyet ve futbolculara moral vermeye çalışırken “Her kulüp böyle zamanlar yaşar. Biz bunu aşacak güce sahip bir camiayız” ifadelerini kullanıyor.

Hürriyet