Beşiktaş, Rhodolfo'nun peşinde

Beşiktaş, Rhodolfo'nun peşinde

Beşiktaş'ın Roberto Mancini'nin gözdesi Rhodolfo ile ilgilendiği iddia edildi.

Demba Ba'nın satışıyla ekonomik anlamda rahatlayan Beşiktaş'ın Roberto Mancini'nin bir dönem Galatasaray'a istediği Rhodolfo ile ilgilendiği iddia edildi.

Tomas Sivok'ın takımdan ayrılmasının ardından Atınç Nukan ve Ersan Gülüm'e gelen teklifler sonrası savunma hattını yeniden kurgulaması beklenen Beşiktaş'ın Roberto Mancini'nin gözdesi Rhodolfo ile ilgilendiği iddia edildi. Demba Ba'nın satışından gelecek parayla transferi bitirmeye hedefleyen başkan Fikret Orman'ın Brezilyalı oyuncunun 4 milyon euroluk maliyetine karşın bu tranferin bitirilmesi için onay verdiği belirtildi.

Siyah beyazlı takımın yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in de "Bize çok güç katar" diyerek takıma katılmasına onay verdiği Rhodolfo için 3.5 milyon euroluk bir teklif yapıldığı ve beklemeye geçildiği ifade edildi. 4 yıllık teklif

Gremio'ya yapılan teklifin ardından oyuncuyla görüşmelere başlayan Beşiktaş'ın 29 yaşındaki oyuncuya 4 yıllık bir kontrat önerdiği öğrenilirken, Erdal Torunoğlulları'nın teklife sıcak bakan oyuncunun transferine nokta koymak için Brezilya'ya gideceği öğrenildi.

Habertürk