Beşiktaş, Ozan’da kararlı !

Beşiktaş, Ozan’da kararlı !

Bursaspor'a Ozan için yaptığı; Necip, Mustafa ve İsmail'den oluşan takas teklifi kabul edilmeyen Beşiktaş, genç yıldızdan vazgeçmiyor.

Yeşil-Beyazlılar'dan ayrılmayı planlayan 20 yaşındaki futbolcu için yönetimin yeni bir öneriyle Bursa'nın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi.

Siyah-Beyazlılar; Veli Kavlak ile Tolgay Arslan’ın sakatlıklarının ardından teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan’ı transfer etmek için düğmeye basmıştı.

Bu doğrultuda harekete geçen Başkan Fikret Orman; İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek ve Necip Uysal’ı Ozan için takasta kullanmak istediğini Bursa Yönetimi’ne iletmiş; Yeşil-Beyazlılar’dan; “Kerim Frei ve Cenk Tosun olursa olumlu bakarız” cevabı gelmişti. Daha önceden yaptığı açıklamayla kariyerine Bursa’da devam etmeyi planlamadığının sinyallerini veren Ozan için yeni teklif hazırlığında bulunan yönetimin, bu hafta içerisinde ikinci kez Bursa’nın kapısını çalacağı konuşuluyor. 

‘Orman, Ozan’ı benden istedi’

Konuyla ilgili olarak FANATİK’e konuşan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, “Beşiktaş Başkanı Fikret Orman benim arkadaşım. Beni Ozan Tufan’ın transferi konusunda aradı. Ozan’ı benden istedi. Ben onun takımda kalmasını istiyorum. Ancak oyuncunun kararına saygı duyarız. Geçen hafta yerel basına yaptığı açıklamalarla haddini aşmıştı. Kendisine 50 bin TL’lik ceza kestik. Bu sorunu aramızda çözebileceğimize inanıyorum” dedi.

Fanatik