Beşiktaş onu da istiyor !

Beşiktaş onu da istiyor !

Transfer için bir kez daha Avrupa turuna çıkan Başkan Fikret Orman ve yöneticiler, golcü arayışında beklemeye devam ederken, stoper transferinde de sıkıntılar yaşıyor.

Transfer için bir kez daha Avrupa turuna çıkan Başkan Fikret Orman ve yöneticiler, golcü arayışında beklemeye devam ederken, stoper transferinde de sıkıntılar yaşıyor. Hollandalı savunmacı Martins Indi’yi kiralamaya yanaşmayan Porto Yönetimi ile bir türlü anlaşamayan siyah-beyazlılar, alternatif isimlerle olan görüşmelerini sürdürüyor.

Samir Nasri transferini bitirmek için Manchester City ile yoğun temas içerisinde olan Beşiktaş Yönetimi, bonservisi İngiliz kulübünde olan Stevan Jovetic’i de bitirmek için pazarlık yapıyor. Hem forvet hem de forvet arkası oynayabilme özelliği nedeniyle Jovetic’i kadrosuna katmaya çalışan siyah-beyazlı kulüp, golcü transferinde son iki güne girdi.

Mbokani ile daha önce her konuda anlaşmış olmasına rağmen, Aboubakar’ı almak isteyen Beşiktaşlı yöneticiler, Kamerunlu oyuncu için bir kez daha Porto ile masaya oturacak. Yönetim anlaşma sağlanamaması durumunda Teknik Direktör Şenol Güneş’in isteğine göre Mbokani veya Eto’o ile anlaşma sağlayacak.