''Beşiktaş maçına C takımıyla çıkabilirim''

''Beşiktaş maçına C takımıyla çıkabilirim''

Sporting Lizbon'da teknik direktör Jorge Jesus'tan 4-2'lik Lokomotiv Moskova zaferi sonrasında ilginç açıklamalar var

UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu'nda Beşiktaş'ın rakibi olan Sporting Lizbon'da teknik direktör Jorge Jesus'tan 4-2'lik Lokomotiv Moskova zaferi sonrasında ilginç açıklamalar geldi.
 
Siyah-beyazlılar ile 10 Aralık Perşembe günü sahasında karşılaşacak olan Lizbon, bu maçı kazanması durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tur vizesi alacak. 1 puan alması halinde ise Skenderbeu'nun Lokomotiv'i geçmesini bekleyecek.
 
"O ZAMAN BAKACAĞIM"
 
Birbirinden zorlu maçlara çıkacaklarını hatırlatan Jesus, 3 kulvarda yola devam ettiklerini ve bunun kendileri için bir hayli zor olduğunu söylerken, "Lokomotiv Moskova galibiyeti bize bir sorunu da beraberinde getirdi. 10 Aralık'ta Beşiktaş ile maçımız var. 3 gün sonra Pazar günü Moreirense ile oynayacağız. Hemen sonrasında Çarşamba da Braga ile Portekiz Kupası karşılaşması var. O zamana kadar neler yapacağımı düşüneceğim" dedi.
 
"A, B, C TAKIMLARI EŞİT"
 
Beşiktaş maçında sürpriz yapabileceğini kaydeden deneyimli teknik adam,"Beşiktaş'a B takımı ile çıkmam gerekirse bunu yapacağım. Benimle çalışan tüm oyuncularıma karşı bir güvenim var. Bundan dolayı A, B veya C takımın hepsi eşit"açıklamasını yaptı.
 

Sporx