Beşiktaş Hasan Ali Kaldırım'ın peşinde

Beşiktaş Hasan Ali Kaldırım'ın peşinde

Adriano’ya Çin ve Katar’dan cazip teklifler gelmesi yönetimi harekete geçirdi...

Brezilyalı yıldızın satılarak sözleşmesi sezon sonu bitecek olan F.Bahçeli H.Ali’nin transfer edilmesi planlanıyor...

Beşiktaş'a yeni sezonda bir Fenerbahçeli daha gelebilir... Geçen sezon Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ü bonservis bedeli ödemeden Sarı- Lacivertli kulüpten alan Beşiktaş bu kez Hasan Ali Kaldırım'ı transfer listesinin en başına aldı. Yönetim Brezilyalı futbolcu Adriano'ya Çin ve Katar'dan cazip teklifler gelmesi üzerine bu oyuncuyu astronomik bir rakama satarak Hasan Ali'yi bonservis bedeli ödemeden almayı hedefliyor. Adriano için Çin ve Katar'dan 10 milyon Euro'luk teklifler gelmesi yönetimin iştahını kabartırken H.Ali Kaldırım için girişimlerin şimdiden başladığı gelen bilgiler arasında. Yıldız oyuncunun menajeriyle kapalı kapılar ardında görüşmeler yapıldığı ve önemli gelişmeler sağlandığı belirlendi.

YÖNETİCİLER ADIMLARINI HIZLANDIRDI

Beşiktaşlı yöneticilerin kendileri arasında gelecek sezonun bir değerlendirmesini yaptığı ortaya çıkarken Şenol Güneş'in Hasan Ali Kaldırım hakkında olumlu görüş bildirdiği belirlendi. Tecrübeli hocanın, "Hasan Ali beğendiğim bir oyuncu. Takıma büyük katkı sağlar" demesi yönetimin bu konudaki adımlarını hızlandırdı. Gelişmelerden haberdar olan Hasan Ali Kaldırım Beşiktaş'a sıcak bakıyor.

KERİM FREİ'DEN BEKLENEN PARA SENEYE KALDI

BEŞİKTAŞ' ın devre arasında Birmingham'a 2 milyon 250 bin Euro'ya sattığı Kerim Frei'dan gelmesi muhtemel olan 500 bin Euro önümüzdeki sezona kaldı. Premier Lig'e çıkma hedefi olan Birmingham, 6 hafta kala düşme hattının 5 puan üzerinde bulunuyor. Beşiktaş, Birmingham'ın Premier Lig'e yükselmesi halinde özel sözleşme gereği kasasına 500 bin Euro daha koyacağından bu sezon bu hedefine ulaşamadı.

Takvim