Beşiktaş cephesinden Lyon yorumu !

Beşiktaş cephesinden Lyon yorumu !

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon ile eşleşmesinin ardından Siyah-Beyazlı cepheden ilk tepkiler geldi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Lyon kurasının ardından yaptığı açıklamada, "Ülkemizi iyi temsil edeceğimizi düşünüyorum. Olympiakos galibiyetinden sonra Fenerbahçe ve Galatasaray camiasından isimler bizi tebrik etti. Bunlar önemli şeyler. Biz iyi bir takımız. 10 kişi olduğumuzda da nasıl mücadele ettiğimizi dünya gördü. Maçlar oynanmadan konuşulmaz. Şimdi olmasa da bu takımlarla finalde karşılaşacaksınız." ifadelerini kullandı.

UEFA'ya verilen listenin  değişmesinin mümkün olmadığını ifade eden Albayrak, mevcut kadroyla yola devam edeceklerini vurguladı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Çebi ise, "Bunda da bir hayır vardır. Erken final olacakmış gibi gözüküyor. İçimde güzel bir içgüdü var. İnşallah başarılı olacağız. Beşiktaş en az onlar kadar başarılı bir takım. Son maçı Arena'da oynayacak olmamız bizi için avantaj. Çocuklarımıza güveniyorum. Buraya kolay gelmedik, herkesin emeği çok fazla. Sonu çok iyi olacak, göreceksiniz." şeklinde konuştu.

Torunoğulları: Lyon'da çok sayıda Türk yaşıyor

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, çeyrek final eşleşmesi için şu yorumu yaptı: "O kadar da Beşiktaş'tan üstün olduklarına inanmıyorum. Belçika takımlarını istiyorduk. Türkiye için güzel şeyler yaptık. Lyon'da çok sayıda Türk taraftarları yaşamaktadır. 600 bine yakın Türk yaşıyor. Onlar bize artı bir enerji getirir. Beşiktaş bu tür şeylere hazırdır. Bakalım nereye kadar gideceğiz? Çeyrek final de bir finaldir sonuçta. Önemli olan takımın o günkü moral motivasyonu. Aboubakar profesyonelliğe yakışmayan hareket yaptı. Yaptığı doğru değildi. Neye tahrik oldu bilmiyoruz ama doğru değildi. Yine de Cenk var... Mutlaka yönetim kurulu bu konuda karar almıştır. Benim yorum yapmam doğru olmaz."