Beşiktaş Caner'in peşinde !

Beşiktaş Caner'in peşinde !

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Caner Erkin için Beşiktaş'ın devrede olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe ile sözleşme uzatıp uzatmayacağı merakla beklenen Caner Erkin ile ilgili bugün AMK Spor bomba bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Caner Erkin transferi için çalışmalara başladı bile...

Caner Erkin...

Adım adım şampiyonluğa koşan Fenerbahçe'nin başarısında en büyük pay sahiplerinden biri belki de ilki... Sadece attığı 3 gol ve yaptığı 11 asistle değil, sol çizginin her yerinde oynayabilmesi ve sahada karakter gösterebilmesiyle de sezonun MVP'si olmaya aday milli futbolcu, Beşiktaş'ın yeni transfer hedefi durumunda. Hedef oldukça zor ancak sezonun bombasını erkenden patlatmak isteyen siyah-beyazlıların patronu Fikret Orman çalışmalara başladı bile.

Altıparmak ile görüştü!

Fikret Orman ile futboldan sorumlu yöneticiler Deniz Atalay ve Ahmet Kavalcı, 10 Nisan Perşembe günü Nevzat Demir Tesisleri'nde Caner'in menajeri Batur Altıparmak ile bir araya geldiği ortaya çıktı. Bu görüşmede, Fenerbahçe'de yıllık 700 bin dolara oynayan ve takımın en az kazanan isimlerinde biri olan Caner Erkin'e senelik 1.8 milyon euro önerildi. Fenerbahçe'den 1.5 milyon euro isteyen Caner'in menajeri kendisine önerilen yakşalık 3 kat zamlı maaşa olumlu baktı. Ancak son karar Caner Erkin'in. Düşünmek için süre istediği öğrenilen yıldız futbolcu, siyah-beyazlı kulübe kesin kararını önümüzdeki günlerde iletecek.

AMK Gazetesi