Beşiktaş bombayı patlattı ! Samir Nasri...

Beşiktaş bombayı patlattı ! Samir Nasri...

Beşiktaş, transferde bombaları tek tek patlatmaya başladı...

Dünya yıldızı Samir Nasri'nin transferinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, Fransız yıldızı pazartesi İstanbul'a getirecek. Samir Nasri, sağlık kontrolünün ardından da 1 yıllık sözleşmeye imzasını atacak.

Yeni sezonda hem Türkiye'deki şampiyonluğunu korumak hem de UEFA Şampiyonar Ligi'nde fırtına gibi esmek isteyen Beşiktaş, transferde bombaları tek tek patlatmaya başladı. 
 
Orta sahaya bir dünya yıldızını katmayı hedefleyen Beşiktaş, bu doğrultuda Manchester City'nin Fransız yıldızı Samir Nasri ile anlaşmıştı.  Manchester City ile de kiralama formülü üzerinden el sıkışan Beşiktaş'ın yeni yıldızı Samir Nasri'nin, pazartesi İstanbul'da olması bekleniyor. 
 
Türkiye'ye gelmesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilecek olan 29 yaşındaki Samir Nasri ile 1 yıllık sözleşme yapılacak. 
 
Hücum gücünü artıracak 
 
Manchester City'ye 2 milyon Euro kiralama bedeli ödemesi beklenen Beşiktaş'ın hücum gücünde, Nasri'nin takıma katılmasıyla birlikte ciddi bir artışın olması bekleniyor. İngiliz ekibinin başına teknik direktör Pep Guardiola'nın gelmesiyle kadroda düşünülmeyen Nasri'nin, eski günlerine Beşiktaş formasıyla dönmesi bekleniyor. Samir Nasri, hem forvet arkasında hem de kanatlarda oynayabiliyor. 
 
Caner Erkin bekleniyor
 
İnter'le yollarını ayırması kesinleşen Caner Erkin'in, Beşiktaş'a gelmesinin an meselesi olduğu öğrenilmişti. Sol beke takviye yapmak isteyen Beşiktaş, milli futbolcu ile her konuda anlaştı. Şu süreçte araya İngiliz temsilcisi Liverpool'un girdiği söylense de, milli futbolcuya Kartal'ın yaptığı teklif ve oyuncunun Türkiye'ye gelmek istemesi sebebiyle, transferin bugün  ya da yarın biteceği ifade edildi.
 
Fanatik