Beşiktaş Bilic için kararını verdi

Beşiktaş Bilic için kararını verdi

Beşiktaş yeni sezon öncesi çok kritik bir karar aldı...

Beşiktaş şampiyon olamasa bile bu şeref Bilic’e verilecek. Sıkıntılara rağmen özveriyle çalışan tecrübeli hocanın bunu hak ettiğini düşünen yönetim, Atiba ile de nikah tazeleyip Bilic’e çifte mutluluk yaşatacak.

AMK’dan Ersoy Özdem’in haberine göre; Beşiktaş yeni sezon öncesi çok kritik bir karar aldı. Yönetimin, zaten bir sezon daha sözleşmesi bulunan Slaven Bilic ile kesinlikle yola devam edeceği öğrenildi. Şu anda ligde lider durumda bulunan Beşiktaş sezon sonunda şampiyon olamasa dahi bu karar değişmeyecek. 2012’de göreve gelen dolayısıyla İnönü’de hiç maça çıkamayan Bilic, bilindiği gibi iki sezondur stat çilesi çekiyor. Olumsuz şartlara rağmen iyi bir takım yaratan ve özveriyle çalışan Hırvat hocanın, Vodafone Arena’ya adım atacak ilk teknik adam olmayı fazlasıyla hak ettiği belirtiliyor.

ATIBA İŞİNİ ÇEBİ BİTİRECEK

Başkan Fikret Orman’ın da Bilic hakkında, “Geldiği günden beri evinde sezon geçirmedi. Yeni statta takımın başında olmalı. Bu onun hakkı” dediği ifade ediliyor. Diğer yandan siyah-beyazlılar, Hırvat hocayı çok sevindirecek bir işe daha imza atacak. Sözleşmesi sona erecek olan, bu nedenle adı Premier Lig takımlarıyla anılan Atiba’ya tam saha prese başlanacak. Operasyonu bizzat Ahmet Nur Çebi’nin üstleneceği ve Kanadalı ile en geç 1 ay içinde nikah tazeleneceği öğrenildi.

AMK Gazetesi