''Beni Hamza hoca istemedi''

''Beni Hamza hoca istemedi''

Telles'in, “Hamza Hamzaoğlu beni kulübeye mahkum etti. Buradan gönderilmeme hiç kimse anlam verememiştir. Bunun yanıtını en iyi hocamız verecektir” dediği öğrenildi.

Galatasaray’dan kiralık olarak İnter’in yolunu tutan Alex Telles’in ayrılığın ardından yakın çevresine çarpıcı açıklamalar yaptığı öğrenildi.
 
Brezilyalı futbolcunun, “Neden ayrıldığımı ben de bilmiyorum. Türkiye’de çok mutluydum. Ancak teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, beni Konyaspor karşılaşmasında oynatmadı. Kulübeye mahkum etti. Ayrıca Real Madrid’e karşı oynadığımız mücadelede de forma şansı vermedi. Buradan gönderilmeme sanırım benim gibi hiç kimse anlam verememiştir. Brezilya’dan görüştüğüm arkadaşlarım da, buna çok şaşırdı. Bunun yanıtını sanırım en iyi hocamız verecektir. Daha fazla konuşmak istemiyorum. Artık kariyerime İnter’de devam edeceğim. Roberto Mancini ile beraber çalışma fırsatı bulmuştum. İtalya’da elimden gelenin en iyisini yapacağım. Büyük bir takıma gittiğimin farkındayım” dediği öğrenildi.
 
İtalyanlar bile şaşırdı
 
Alex Telles’in son dakikada kiralanması, İnter cephesinde de şaşkınlık yarattı. İtalyan kulübünün teknik patronu Roberto Mancini, oldukça hareketli bir transfer döneminin yaşanmasını sağlarken, Telles’in gelişiyle ilginç bir forma rekabeti başlattı. Şu an İnter kadrosunda tam 5 sol bek birden bulunuyor. Alex Telles’in dışında Davide Santon, Dodo, Federico Dimarco ve Yuto Nagatomo, İtalyan hocadan forma şansı bekleyecek.

Fanatik