Belkalem Trabzon'da çok mutlu

Belkalem Trabzon'da çok mutlu

Trabzonspor'un başaralı savunma oyuncusu Belkalem, Trabzon'da ailesiyle birlikte çok mutlu olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un Cezayirli savunma oyuncusu Belkalem, bordo-mavili kulübün medya merkezine açıklamalarda bulundu. Metalist Kharkiv ile zor bir maç oynadıklarını belirten Belkalem, “Üst üste güçlü ekiplerle oynadık. Önce Galatasaray, ardından da iyi defans yapan Metalist Kharkiv ile oynadık. İkisinden de galibiyetle ayrılmak çok güzel oldu. Ayrıca oynadığımız iki maçta da iyi futbol sergilediğimizi düşünüyorum” dedi.

Attığı gol nedeniyle mutluluk yaşadığını belirten başarılı savunmacı, “Golü atmak ve takımıma katkı sağlamak benim için mutluluk verici. Bu şekilde katkı sağlamaya devam etmek istiyorum” diye konuştu.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura çıkmasını da değerlendiren Belkalem, “Aldığımız bu galibiyetle ilk basamağı atlamış olduk. Şimdi sıra üst basamakta. Zorlu bir tur olacaktır ama biz elimizden geldiğince iyi mücadele edip en üst basamağa tırmanmaya çalışacağız” yorumunu yaptı.
Bundan sonraki süreçte daha iyi neticeler alınacağını ifade eden Belkalem, “Bu zamana kadar olan dönemdekinden daha farklı bir takım var. Daha iyi devam edebileceğimizi düşünüyorum. Kadroya baktığınızda çok kaliteli oyuncularımız mevcut. Bu kaliteli oyuncularla ligi en iyi yerde tamamlayacağımızı düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Trabzon’da çok mutlu olduğunu da söyleyen Belkalem, “Trabzon’da herkes kendi işini yapıyor. Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Takım arkadaşlarımla iyi ilişkiler içerisindeyiz. Antrenman sonraları da onlarla birlikte zaman geçiriyorum” dedi.