Belçika basını Beşiktaş ile alay etti

Belçika basını Beşiktaş ile alay etti

Club Brugge'un Beşiktaş'ı iki maçta 5 gol atarak elemesi Belçika'da günün konusu oldu...

Pek çok taraftar ilk maçın sonunda Demba Ba'nın yaptığı açıklamaları baz alarak Senegalli oyuncu üzerinden siyah-beyazlılara vurdu.

Het Nieuwsblad gazetesinin internet sitesi ise kura çekiminden sonra Club Brugge ile eşleşmelerini "çak" yaparak kutlayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la dalga geçti.
 
Orman'ın "çak" videosunu, "Böylece, Beşiktaş Kulübü Başkanı Brugge'u çektiğinde yaptığı hareketten utanmıştır? ya da utanmamıştır! Şimdi değil ne zaman utanır?" başlığı ile verdi.
 
Taraftarlar ise Beşiktaş başkanını "ukalalık", "kendini beğenmişlik" gibi sözlerle yererken asıl tepki ise, "Liverpool'u yendikleri için kendilerini dev aynasında gören Türklere, attığımız tokatı unutamazlar" oldu.
 
DEMBA BA'YI DA YERDEN YERE VURDULAR
 
Maçın canlı yazılı anlatımını yapan ülkenin önemli gazetelerinin internet sitelerine yorum bırakan taraftarlar özellikle Demba Ba'nın ilk maçtan sonra söylediği "Club Brugge ikinci lig takımı" gibi sözüne atıfta bulundular. İşte bazı yorumlar:
 
-Club Brugge'a ikinci lig takımı diyen Demba Ba acaba kendi takımının 3. Lig takımı olduğunu biliyor mu?
 
-Demba Ba önce alçak gönüllü ve rakibe saygı duymayı öğren. İki maçta 5 gol yediğin takıma 2. Lig takımı derken neyi düşünüyordun!
 
-Anderlecht G.Saray'ı, Brugge Beşiktaş'ı eledi. Türklerin parası çok. Çok olduğu için rakibine saygının ne demek olduğunu bilmeyen Demba Ba gibi oyuncuları alıyorlar.