Bayern'den eşleşmeye ilk tepki

Bayern'den eşleşmeye ilk tepki

Bayern Münih'in yönetim kurulu başkanı Karl-Heinz Rummenigge, açıklamalarda bulundu.

Bayern Münih'in yönetim kurulu başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğu üst üste kazanarak tarihi bir şeyi başarıya imza atmak istediklerini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid'le eşleşen Bayern Münih'in yönetim kurulu başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğu üst üste kazanarak tarihi bir şeyi başarıya imza atmak istediklerini söyledi.

Rummenigge, yaptığı yazılı açıklamada, Real Madrid ile oynayacakları maçın, tüm Bayern Münih ve Real Madrid taraftarlarının sevindirecek bir düello olacağını belirtti. Teknik Direktör Pep Guardiola'nın da bu karşılaşmaya sevineceğini ifade eden Rummenigge, dünyanın en iyi takımlarından birisine karşı mücadele edeceklerini kaydetti.

Maçın çok zor ve ilgi çekici olacağını vurgulayan Rummenigge, ''Real Madrid'e saygımız var ancak yeniden şampiyon olmak gibi tarihi bir şeyi başarmak için büyük bir fırsatımız var'' dedi.

Bayern Münih Menajeri Matthias Sammer de Şampiyonlar Ligi'nin yarı finalinde büyük bir geleneği olan iki büyük takımın karşı karşıya geleceğini belirterek, ''Harika bir yarı final olacak'' ifadesini kullandı.

''Bayern Münih, Real Madrid'e karşı. Şu sıralarda Avrupa futbolunda daha fazlası olmaz. Bunu geçerek finale yükselmeyi başarmak istiyoruz'' diyen Sammer, Real Madrid ile oynayacakları maçların futbol şenliği olacağını kaydetti.

Takımın kaptanı Philipp Lahm da Bayern Münih-Real Madrid karşılaşmanın finale de layık olabileceğini belirterek, ''Şansları yüzde 50 yüzde 50 olarak görüyorum. Ancak Şampiyonlar Ligi'nin yarı finalinde olan takımın bir hedefi var, finale yükselmek. Buna tüm gücümüzle ulaşmak istiyoruz'' dedi.

Bayern Münih'in Fransız yıldız oyuncusu Franck Ribery de, zor bir kura çektiklerini, ofansif olarak dünyanın en güçlü iki takımının karşı karşıya geleceğini ifade ederek, ''Mükemmel iki maç olacak. Finale bizim çıkacağımızı ümit ediyorum'' şeklinde konuştu.

Futbolcu Thomas Müller ise çok iyi bir kura çektiklerini ve heyecanlı geçecek iki düelloya çok sevindiğini ifade ederken, Mario Götze de geçen yıl Borussia Dortmund ile Real Madrid'e karşı oynadığı için rakiplerini çok iyi tanıdığını kaydetti.

Bayern Münih'in İspanyol oyuncusu Javi Martinez de ''Çok zor olacak ancak takımımıza güveniyorum. İspanya'da Bilbao ile Real Madrid'e karşı çok mağlup oldum ancak Bayern Münih ile dönüm noktası olacağını ümit ediyorum'' diye konuştu.