Bayern Münih bu yüzden yenilmiş

Bayern Münih bu yüzden yenilmiş

Bayern Münih teknik Direktörü Pep Guardiola, mağlubiyeti yorumladı.

Şampiyonlar Ligi'nde aldık şok Porto yenilgisi sonrasın açıklamalarda bulunan Bayern Münih teknik Direktörü Pep Guardiola, maçın başında yaşadıkları konsantrasyon sorunun onlara pahalıya patladığını söyledi. 
 
Robben, Ribery, Schweinsteiger ve Alaba gibi as oyuncuların sakatlıkları nedeniyle oynamadığı maçta Bayern Münih, Porto'ya 3-1 yenildi ve tur şansını zora soktu.

Eksik oyuncuları nedeniyle yedek kulübesinde 2 kaleciye yer vermek zorunda kalan Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, oyuna konsantre olamadan başlamanın cezasını çektiklerini dile getirdi. İlk 10 dakikada 2-0 geriye düşmelerine karşın ilk yarının kalan dakikalarında iyi oynadıklarını söyleyen Guardiola, Porto'nun futbolunun kendilerini şaşırtmadığını ancak rövanş maçında ellerinden gelen en iyi performansı ortaya koymak zorunda olduklarını ifade etti. 
 
Haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Porto Teknik Direktörü Julien Lopetegui ise,"Bayern Münih karşısında iyi bir sonuç almak istiyorsanız; her şeyi doğru ve hatasız yapmak zorundasınız. Biz de bunu yaptık. Erken öne geçip maç boyunca hırs ve isteğimizi ortaya koyduk. Turu geçtiğimizi henüz söyleyemem. İşin en zor kısmıyla önümüzdeki hafta baş etmeye çalışacağız. Bayern Münih tarihinin en iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Bu yüzden hem savunmada hem de hücumda hatasız oynamalıyız" ifadelerini kullandı.

Rövanşta cezalı duruma düşen Danilo ve Alex Sandro'dan yararlanamayacaklarını hatırlatan Lopetegui, maçın başında kazandıkları penaltı vuruşu öncesinde Manuel Neuer'e kırmızı kart göstermeyen hakemin hatalı bir karar verdiğini dile getirdi.