Bayer Leverkusen 4 köşe !

Bayer Leverkusen 4 köşe !
Güncelleme:

Bundesliga'nın 2. haftasında Hertha Berlin'i konuk eden Bayer Leverkusen gol yağdırdı.

Bundesliga'nın 2. haftasında Hertha Berlin'i konuk eden Bayer Leverkusen,iki kez geriye düştüğü maçı 4-2 kazandı.

Bayer Leverkusen 4 - 2 Hertha Berlin
24' 0 - 1 Tin Jedvaj (Kendi kalesine)
50' 1 - 1 Tin Jedvaj
60' 1 - 2 Julian Schieber
62' 2 - 2 Emir Spahic
74' 3 - 2 Julian Brandt
86' 4 - 2 Karim Bellarabi

Sezona deplasmanda aldığı 2-0'lık Borussia Dortmund galibiyetiyle flaş bir giriş yapan Bayer Leverkusen, ilk haftayı beraberlikle kapatan Hetha Berlin'i, Bundesliga'nın 2. haftasında konuk etti.

Leverkusen'de, milli futbolcular Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu karşılaşmaya 11'de başlarken, karşılşamanın ilk golü Hertha'dan geldi. Atlı pas içerisinde topu uzaklaştırmak isteyen Tin Jedvaj, meşin yuvaralağı kendi ağlarına yolladı ve konuk ekip 1-0 öne geçti.

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Leverkusen, 50. dakikada skoru eşitledi. İlk yarıda talihsizlik yaşayan Jedvaj, yakın mesafeden yaptığı yerden vuruşla topu ağlara gönderdi ve hatasını telafi etti: 1-1

60. dakikada Schieber'in atttığı kafa gıolüyle bir kez daha geriye düşen Leverkusen, çabuk reaksiyon gösterdi ve 62. dakikada Spahic ile eşitliği yakaladı: 2-2

73. dakikada Hakan Çalhanoğlu ile direği geçemeyen Leverkusen'de, 74. dakikada Bellarabi'nin vuruşu da direkten geri geldi, pozisyonu tamamlayan Brandt, ev sahibini 3-2 öne geçirdi.

86. dakikada Hakan'ın hazırladığı pozisyonda topu ağlara yollayan Karim Bellarabi, farkı 2'ye çıkardı. Kalan kısa sürede gol olmadı ve Leverkusen, sahadan 4-2 galip ayrıldı.

Leverkusen puanını 6 yaparken, Hertha ise 1 puanda kaldı.