Batuhan Karadeniz açıkladı ! Beşiktaş...

Batuhan Karadeniz açıkladı ! Beşiktaş...

Beşiktaş altyapısından yetişen Batuhan Karadeniz, geleceği ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TFF 1. Ligi takımlarından Şanlıurfaspor'un formasını giyen Batuhan, Beşiktaş ve Bayern Münih'in forveti olmak istediğini açıkladı.

Türk futbolunun yaramaz çocuğu Batuhan Karadeniz'in gönlünde hala Beşiktaş var. Şanlıurfaspor'da forma giyen ve yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak olan genç forvet, Radyo Bilyoner'de katıldığı Futbolun Aktörleri programında en beğendiği takımın Beşiktaş olduğunu açıkladı.
 
Şampiyonluğu hak eden tek takımın Siyah-Beyazlılar olduğuna vurgu yapan Batuhan, "İzlerken en çok onlar keyif veriyorlar. Gönlüm Beşiktaş'tan yana. Onları izlerken bazen o takımın forveti olmak istiyorum. Bu hissi veriyorlar bana. Gerçi az önce Bayern'i izledim. O takımın da forveti olmak istedim ama Beşiktaş'ta yeniden oynamayı çok isterim" dedi.
 
'Milli hedefim var'
Milli takım hedefinin hala devam ettiğini ifade eden Batuhan Karadeniz, "Fatih Terim'in her yerde gözü kulağı vardır. Elbette iyi performans gösterirsem beni yeniden milli takıma çağıracaktır. Buna eminim" diye konuştu.
 
'Son 400 önemli'
Son olarak Şanlıurfaspor'la ilgili de görüşlerini belirten genç forvet, "Burası öyle bir lig ki maraton olarak düşünün. 3 bin 600 metreyi değil, son 400'ü nasıl koştuğunuz önemli. Bizim takım da zirve yarışı içerisinde yer alacaktır" dedi.

Radyo Bilyoner