Batuhan 53 şişe şampanya patlattı

Batuhan 53 şişe şampanya patlattı
Güncelleme:

Batuhan Karadeniz, Bursaspor’a attığı 2 golü gece kulübünde 53 şişe şampanya patlatıp kutladı.

Futbolundan çok saha dışı vukuatlarıyla gündeme gelen Batuhan, Beyoğlu’nda barda eğlenirken sarhoş oldu. Eğlencede 53 şampanya patlatan Sivassporlu golcü çıkışta gazetecileri görünce şoke oldu.

MİLLİ maç arası nedeniyle soluğu İstanbul’da alan Medicana Sivasspor’un sansasyonel golcüsü Batuhan Karadeniz, Bursaspor’a attığı 2 golü gece kulübünde 53 şişe şampanya patlatıp kutladı.

SiGARA DA ELiNDEN DÜŞMEDi

Beyoğlu gecelerine boy gösteren Batuhan, kalabalık bir arkadaş grubuyla eğlendi, sigara ve viskiyi elinden düşürmedi. Batuhan, tanesi 500 Lira olan tam 53 şampanya şişesi açtırdı. Sarhoş olduğu gözlenen genç oyuncu bar çıkışı gazetecileri görünce bir hayli şaşırdı.

‘KRAL OLURUM’

3 KASIM 2007
 F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde müsait olan Higuian’e pası vermeyip golü kaçırdı. Maç sonu, “Pas verip kral yapacağıma kendim atar kral olurum” dedi.

KAMPTAN BARA

5 Nisan 2009
F.Bahçe-Eskişehir maçından 1 gün önce kamp yapılan otelden ayrılıp gece kulübüne gitti. Ertesi gün gol attı ama Rıza Çalımbay kendisini yine de kadro dışı bıraktı.

DURMADI

22 Mayıs 2009
Trabzon maçı öncesi Eskişehir’de polisin gerçekleştirdiği trafik çevirmesinde kendisine yapılan “Dur” ihtarına uymayınca gözaltına alındı.

“NE HABER LAN”

11 Aralık 2011
 Eskişehir-Beşiktaş maçı öncesi yıldız futbolcu  Guti’ye “Ne haber lan Guti” dedi.

BARDA KAVGA

18 Mart 2011 
Gittiği barda taraftarla tartıştı. Taraftarlar, “Maçtan 2 gün önce barda ne işin var” diyerek kafasında şişe kırdı.

KURAL KURBANI!

31 Ocak 2013
Deportivo’yla anlaşmaya gitti. UEFA’nın, “Bir sezonda 3 takımda forma giyilemez” kuralını bilmediği için döndü.

Hürriyet