Basit Adam'la yollar ayrıldı

Basit Adam'la yollar ayrıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkan yardımcısı Nahid Yamak, Ganalı Abdul Basit Adam ile yollarını ayırma kararı aldıklarını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp başkan  yardımcısı Nahid Yamak, Ganalı Abdul Basit Adam ile yollarını ayırma kararı  aldıklarını, Afyonkarahisar kampında denenen Norveçli Rogvi Baldvinsson'u ise  gönderdiklerini söyledi. 
 
Yamak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen ay kadrolarına  kattıkları ve 2 yıllık sözleşme imzalanan Ganalı Abdul Basit Adam'ın, teknik  heyet tarafından yeterli bulunmadığını belirtti. Futbolcunun kendisiyle  görüştüklerini dile getiren Yamak, bu oyuncuyla yolları ayıracaklarını ifade  etti. 
 
Halen kadrolarında 4 yabancı olduğunu, teknik heyetin istemesi  durumunda bir oyuncu daha alabileceklerini kaydeden Yamak, "Bu hakkımızı ön  liberoda kullanmak istiyoruz. Bu yönde araştırmalarımız sürüyor. Bu ay sonuna  kadar transfer için süremiz olduğundan aceleci davranmadan en iyi oyuncuyu  kadromuza katma hedefindeyiz" dedi. 
 
Afyonkarahisar kampında denemeye alınan Norveçli Rogvi Baldvinsson'u  da gönderdiklerini belirten Yamak, "Bu oyuncuyla ilgili teknik heyet olumlu rapor  vermedi. Biz de kendisini bugün gönderdik" diye konuştu.