Barcelona'da Messi krizi !

Barcelona'da Messi krizi !
Güncelleme:

Luis Enrique, Eibar maçının 77. dakikasında Messi'yi oyundan almak istedi, Arjantinli bunu kabul etmedi.

Luis Enrique, Eibar maçının 77. dakikasında Messi'yi oyundan almak istedi, Arjantinli bunu kabul etmedi. Barcelona Teknik Direktörü çareyi Neymar'ı çıkarmakta buldu.

La Liga'da sekizinci hafta oldukça ilginç bir görüntüye sahne oldu. Barcelona'nın Eibar ile oynadığı ve sahadan 3-0 galip ayrıldığı karşılaşmada, ev sahibi ekibin yıldız futbolcusu Lionel Messi oyundan çıkmayı reddetti. 

Katalan ekibi 3-0'ı bulduktan sonra oyunda rahatlarken, teknik direktör Luis Enrique, genç futbolcu Munir El Haddadi'yi oyuna almak istedi. Ancak bir sorun vardı, Messi'yi kenara almak istiyordu! Arjantinli futbolcu ise hiç oralı olmadı ve Barça teknik direktörü oyundan alacağı ismi değiştirmek zorunda kaldı. 

Yayıncı kuruluşun kameralarına yansıyan görüntülerde Enrique'nin "Leo, Leo" şeklinde Messi'ye seslendiği ve ardından yedek kulübesini göstererek oyundan çıkmayı teklif ettiği görülüyor. Ancak Messi buna olumsuz yanıt verip, arkasını dönerek maça kaldığı yerden devam ediyor. 

Bunun üzerine çaresiz kalan hoca Messi yerine dakikalar 77'yi gösterdiğinde Neymar'ı oyundan alıyor ve Haddadi'yi sokuyor. Barcelona hocasının oyuncusuna, değişikliği kabul etmesi için ricada bulunması ve olumsuz cevap almasıyla çaresiz kalması İspanya'da tartışma konusu oldu.