Barcelona'da Atletico korkusu

Barcelona'da Atletico korkusu
Güncelleme:

Suarez'i kadrosuna katarak gücüne güç katan Barcelona'nın hocası Enrique, "Şampiyonluğun en önemli favorisi Atletico " dedi

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, yaptığı sezon değerlendirmesinde Arda Turanlı Atletico Madrid'i favori gösterdi. Diego Simeone'nin ekibi Real Madrid'i 1-0 mağlup ederek İspanya Süper Kupası'nı müzesine götürürken, Barça'nın yeni hocası lig için de en şanslı takımın Atletico olduğunu söyledi.

Tata Martino'dan boşalan koltuğa oturan Enrique, "Atletico Madrid geçen yılın en güçlü takımıydı. Ligi zirvede bitirdiler. Son şampiyon onlar... Dolayısıyla bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayı Atletico Madrid'dir. Bu sene daha da güçlendiklerini düşünüyorum. Aynı şekilde Real Madrid de daha kuvvetli bir hale geldi" diye konuştu.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ise geçtiğimiz günlerde tam tersi bir açıklama yaparak bu sene işlerinin zor olduğunu söylemiş, "İnsanlara yalan söylemeyi hiç sevmem. Barcelona veya Real Madrid ile başa çıkamayız. Bizim rakiplerimiz Sevilla, Valencia ve Athletic Bilbao olacak. Gerçekçi hedef üçüncülük. Evet biz son şampiyonuz ancak oyuncular aynı oyuncular değil. Barça ve Real'e göre farklı bir ligdeyiz" ifadelerini kullanmıştı. 

Milliyet