Barça yeni Alves'i açıkladı !

Barça yeni Alves'i açıkladı !
Güncelleme:

Barcelona, Brezilyalı sağ bekin transferini resmi olarak noktaladı. Douglas Pereira artık Barcelona'da forma giyecek.

Barcelona, transfer yasağının da gündeme gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarını hızlandırdı. Katalan temsilcisi Sao Paulo'dan Douglas Pereira'yı 4 milyon euro karşılığında renklerine kattı.

Bonservisi için ödenen 4 milyon euronun yanı sıra Douglas'ın forma giydiği maç ve elde ettiği başarılara göre Barcelona, Sao Paulo'ya ekstradan 1.5 milyon euro daha ödeme yapmak zorunda kalabilir.

Sao Paulo'nun başkanı Carlos Migue Aidar da bu transferden mutlu olmadıklarını dile getirirken "Bu bizim için mutlu bir an değil, en iyi oyuncularımızdan biri yuvadan uçuyor. Ancak bu sayede Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebileceğiz." diye konuştu.

Başkan Aidar, yıldız oyuncunun gelecekte bir gün Sao Paulo'ya dönebileceğinin de sinyallerini verdi. Başkan, üçüncü şahısların karışması dolayısıyla Douglas'ın transferinde sıkıntılar yaşadıklarını belirtirken "Üçüncü partiler de olaya dahil oldu, ancak hakkımız olan 3.6 milyon euroyu elde edebildik." dedi.

Douglas, Barcelona'nın savunma bölgesine yaptığı beşinci transfer oldu. Barça daha önce Claudio Bravo, Marc-Andre ter Stegen, Thomas Vermaelen ve Jeremy Mathieu'yu da renklerine katmıştı.