''Bana yalan söylediler''

''Bana yalan söylediler''
Güncelleme:

Di Maria, İspanyol kulübünden ayrılmanın kendi tercihi olmadığını söyledi.

Di Maria, Marca gazetesinde yayınlanan Real Madridlilere hitaben yazdığı açık mektupta, "Üzücü bir şekilde ayrılık sırası bugün bana geldi. Ancak bir şeye açıklık getirmek istiyorum. Ayrılmak asla benim arzum olmadı. Çalışan, emek veren her insan gibi ben de kendimi geliştirmek için çaba gösterdim. Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonra yönetimde bir jest gelir umuduyla Dünya Kupası'na gittim. Ama beklediğim bu jest hiçbir zaman gelmedi. Bir sürü konu hakkında konuşuldu, yalanlar söylendi. Her zaman kulüpten ayrılmak için inisiyatif kullanan kişinin bizzat kendim olduğunu söylediler, ama doğru değildi. Maalesef bazılarının arzu ettiği futbolcu profiline uymuyorum" ifadesini kullandı.
Kulüpten para için ayrıldığı dedikodularına, "Ben sadece her şey adil olsun istedim. Değer verdiğim birçok şey var ve bunların hiçbirisi aldığım ücretle ilgili değil" cümleleriyle yanıt veren Arjantinli yıldız, 4 sene boyunca Real Madrid formasını giymekten büyük onur duyduğunu sözlerine ekledi.
Harika futbolcularla aynı kulüpte oynama şansı yakaladığını söyleyen Di Maria, "Oynadığım süre boyunca saha içinde ve dışında istemeden de olsa birilerini kırdıysam onlardan özür dilerim. Hiçbir zaman birilerine zarar verme niyetinde olmadım. Bu forma için her zaman sanki son maçımmış gibi ter döktüm. Bazen iyi, bazen kötü sonuçlar aldık, ancak sizi temin ederim ki her zaman her şeyimi ortaya koydum" diye konuştu.

DHA